Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondják az okosnak magukat kikiáltó emberek, hogy csak a tökéleteset válasszuk, akkor akiknek több szeretetre lenne szükségük azokat meg átlépjük; ebben mi az emberi (ez nőre/férfi-re is illik)?
12: Szerintem attól nem leszel önző, mert azt választod aki neked megfelel. Egy párkapcsolat a kompatibilitásról szól, nem? Hány ponton metszi egymást a két halmaz amit képvisel mindkét fél, 'vagymiaszósz.
Az önzőséget nem nagyon tudom beledefiniálni ebbe a kérdéskörbe, hiába csűri-csavarja azt a kedves kérdező. Eszel egy kakaós csigát, felkel a párod, felcsillan a szeme a portéka láttán és megosztod vele, ott már van értelme az önzetlenség/önzőség kérdésének. :)
Amúgy is szerintem akinek szeretetre lenne szüksége azt ezernyi más forrásból is be tudja szerezni. (Már bele sem merek menni, hogy igazából a szeretet/boldogság tengelyt érdemes az origóban keresni, azaz önmagunkban, de ez már spirituális filozófia, feleslegesen nem szeretnék fárasztani vele senkit sem)
Egy jó párkapcsolatban alapvető, hogy a felek kölcsönösen szeretik és támogatják egymást. Tulajdonképpen ez a lényege.
A párommal ugyanúgy és ugyanolyan mennyiségben nyilvánítjuk ki az érzelmeinket. Hol ő bókol, hol én. Hol ő szervez randikat, hol én.
Azt még hozzátenném, hogy más emberek másképp szeretik kimutatni és átélni a szerelmet. Például valaki nem szereti a bókolást; épp az ilyesmik miatt is fontos a másik (komolyabb) megismerése.
26/N
16
Persze de azért az is egy érzelmi állapot, mikor felsorolod honnan lehet beszerezni, de az nem jut eszedbe hogy akár te is adhatsz belőle, ha neked van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!