Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha azt mondják az okosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azt mondják az okosnak magukat kikiáltó emberek, hogy csak a tökéleteset válasszuk, akkor akiknek több szeretetre lenne szükségük azokat meg átlépjük; ebben mi az emberi (ez nőre/férfi-re is illik)?

Figyelt kérdés
Folytathatnám a sorolást...
2023. jan. 22. 11:54
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
De nekem egyik nem, se szent.
2023. jan. 22. 12:04
 12/33 anonim ***** válasza:
86%
Az onzes pl alap emberi tulajdonsag, kiveve, ha buddhista vagy, de hat nem vagyunk azok, tehat en sem vagyok szeretetszolgalat, azt valasztom, aki nekem megfelel. A serult pedig nem felel meg.
2023. jan. 22. 12:17
 13/33 A kérdező kommentje:
De el kell érjük a teljes önzetlenséget magunkban amikor együl avgyunk a szobába legalább napokig.
2023. jan. 22. 12:26
 14/33 A kérdező kommentje:
Még akár ételmegvonással is.
2023. jan. 22. 12:26
 15/33 A kérdező kommentje:
Bármilyen vágy néklül ami az egot élteti.
2023. jan. 22. 12:27
 16/33 Igen, ez a pólóm is cicaszőrös ***** válasza:
91%

12: Szerintem attól nem leszel önző, mert azt választod aki neked megfelel. Egy párkapcsolat a kompatibilitásról szól, nem? Hány ponton metszi egymást a két halmaz amit képvisel mindkét fél, 'vagymiaszósz.

Az önzőséget nem nagyon tudom beledefiniálni ebbe a kérdéskörbe, hiába csűri-csavarja azt a kedves kérdező. Eszel egy kakaós csigát, felkel a párod, felcsillan a szeme a portéka láttán és megosztod vele, ott már van értelme az önzetlenség/önzőség kérdésének. :)

Amúgy is szerintem akinek szeretetre lenne szüksége azt ezernyi más forrásból is be tudja szerezni. (Már bele sem merek menni, hogy igazából a szeretet/boldogság tengelyt érdemes az origóban keresni, azaz önmagunkban, de ez már spirituális filozófia, feleslegesen nem szeretnék fárasztani vele senkit sem)

2023. jan. 22. 12:29
 17/33 anonim ***** válasza:

Egy jó párkapcsolatban alapvető, hogy a felek kölcsönösen szeretik és támogatják egymást. Tulajdonképpen ez a lényege.

A párommal ugyanúgy és ugyanolyan mennyiségben nyilvánítjuk ki az érzelmeinket. Hol ő bókol, hol én. Hol ő szervez randikat, hol én.

Azt még hozzátenném, hogy más emberek másképp szeretik kimutatni és átélni a szerelmet. Például valaki nem szereti a bókolást; épp az ilyesmik miatt is fontos a másik (komolyabb) megismerése.

26/N

2023. jan. 22. 12:31
 18/33 anonim ***** válasza:
23%

16

Persze de azért az is egy érzelmi állapot, mikor felsorolod honnan lehet beszerezni, de az nem jut eszedbe hogy akár te is adhatsz belőle, ha neked van.

2023. jan. 22. 12:33
 19/33 A kérdező kommentje:
Akkor továbbmennék; a modern tudomány szerint az önzőségből milyen betegség fakad?
2023. jan. 22. 12:36
 20/33 anonim ***** válasza:
100%
Semmilyen.
2023. jan. 22. 12:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!