Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan csináljátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csináljátok?

Figyelt kérdés

4éve együtt élünk de egy kezemen meg tudnám számolni hányszor végzett házimunkát munka után.

Hazajött és ennyi, tvzés és telefonozás.

Szóval nem volt olyan hogy munka után megyek, mert még fel kell mosni vagy még ezt vagy azt kell csinálni.

Én is munka után kifújom magam, de ha kell elpakolok vagy bármi. Sőt ha mondjuk tudom h x ideje nem volt vlmi megcsinálva, ha fáradt is vagyok megcsinálom v úgy tervezem h az mindenképp meglegyen.

2023. jan. 10. 11:23
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
39%
Te vagy a nő vagy a férfi?
2023. jan. 10. 11:26
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Mi a kérdés? Nyilván nő a kérdező.
2023. jan. 10. 11:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Ferfi vagyok
2023. jan. 10. 11:31
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát beszéljétek meg! Vagy azt nem sikerült?
2023. jan. 10. 11:33
 5/11 anonim ***** válasza:
77%
Hazudozzál csak, akkor is tudjuk, hogy az egész kapcsolatotok alatt kb 3 hónapot dolgoztál és ott se csináltál semmit. Egész nap itt vered a mikropéniszt a gyakorin és szidod a csajod aki évek óta eltart a 2 munkahelyével. Férfi, te? Jó vicc. Amikor végre kidob, mehetsz vissza anyucihoz, az majd szépen megad neked mindent ahogy eddig is. Soha semmiért nem dolgoztál meg az életedben, így kuss a neved, mucika. Álljál neki szépen takarítani, addig se itt idegesíted a népet.
2023. jan. 10. 11:36
 6/11 A kérdező kommentje:

5ös. Nem muszáj válaszolni ha nem tudsz bunkóság nélkül. Lehet tovább

lapozni! Amúgy lehet magadról írtál.

2023. jan. 10. 11:49
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, 4 év után semmi értelme szólni.

Vagy 1-2 hét után megbeszélitek az ilyesmit, vagy rögzülnek a szerepek és örökké így marad. Kivéve, ha az egyik fél fellázad és szakít.

2023. jan. 10. 11:56
 8/11 anonim ***** válasza:
86%
Hát igen, ezt szerintem se 4 év elteltével kellene megbeszélni. Hanem mondjuk pár hét, hónap után ha nem láttál önálló változást. Kivéve ha tényleg munkanélküli vagy és a barátnőd tart el, mert akkor illő legalább a házimunkát neked elvégezned. Bár ez még ebben a formában sem lenne egészséges. 😊
2023. jan. 10. 11:59
 9/11 anonim ***** válasza:
37%
Ezt már korábban kellett volna... amúgy kivágnám az ilyen nőt.
2023. jan. 10. 12:18
 10/11 anonim ***** válasza:
37%
ha ezt 4 évig tűrted, akkor már mindegy. Olyan nyomorult balfsz vagy, mint ide Lacháza. Csak magadnak köszönheted, hogy ezzel a szerencsecsomaggal kell harcolni. Normális ember az ilyet 4 hétig viseli el maximum, utána hozzávágja a partvist, hogy akkor most dologra vagy szemeteld össze más otthonát.
2023. jan. 10. 14:15
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!