Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ő egy kitartó és szerelmes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ő egy kitartó és szerelmes férfi? A Férfi?

Figyelt kérdés

Az előző kérdésem ( https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1207.. áthelyezték a jogi kategóriába, nagyon meglepődtem és jót röhögtem a lépésen, de itt nem ez lesz.

Eszembe jutott egy másik sztori, ami akkor még nem, hogy a gyereküket elhagyók mellett van egy másik kategória, a kitartók. Egy pár még nem volt házas, de a nő rákos lett fiatalon, és a párja kitartott mellette. Kigyógyult, persze ezt nem tudhatták előre, tehát ez az első jel. Aztán megházasodtak, és lánykéréskor ugyanez zajlott le, hogy mindketten felelevenítették: a férfi eddig is szerette, akkor most pláne komolyan gondolja az eljegyzést, a nő hálás volt a bajban kitartásért, így természetesen a lánykérésre igent mondott.

Később pedig jött az esküvő.

Tehát ha a betegségtől nem félő férfi ma házas, mert kiárasztotta szeretetét a nőre, miért is kellene bármiféle megcsalót, elhagyót komolyan venni? Nem jogilag, csak mondjuk miért ad más nő esélyt annak, aki megcsalta/elhagyta a párját.

2023. jan. 7. 01:27
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
🤦🏽‍♀️Neked rengeteg időd lehet, hogy folyton ilyeneken elmélkedsz. Mondjuk, mert olyannak nem adhat esélyt, aki nem hagyta el a párját, hisz annak van párja. Erre gondoltál már?😂 Vagy arra is kellene egy törvény szerinted, hogy mindenki csak olyannal jöhet össze, akit elhagytak, olyannal nem, aki szakító fél volt? Mondjuk ez jó ötlet, mert akkor senki nem szakítana senkivel, hisz akkor már nem lehetne többet párja.Mindenki maradjon szépen az általános iskolai szerelmével és kész.😂
2023. jan. 7. 01:46
 2/4 A kérdező kommentje:

Kezded kapisgálni, miért szültek régen az emberek 20 éves kor alatt, és miért vagyunk ma roncstársadalom... sőt, konkrétan össze is foglaltad.

Nemet mondtam az általános iskolai szerelmemre (mármint ő szeretett engem, én nem őt, hanem akit szerettem, az engem nem, így hát mindhármunk útja másfelé vezetett, szóval ezt hatványozva még "rosszabb" lenne a helyzet - ez van ma Nigériában, ahol a nagymama még szül, és a gyereke annyi idős, mint az unokája, mert már a lánya is szül, ott nincs óvszer, csak ember az ágyban és vér a péniszben), pedig akkor nem írnék ide, hanem lenne 5-8 gyerekünk akik egy része már lassan szavazó is lenne. :D Ez most nincs, hanem CSOK van meg szülő nőknek diákhitel összegének elengedése, mert senki nem szül. Így nyomd a smiley-kat a kommentedbe, legalább igazad lesz saját szempontodból, de közben kihalunk.

Amúgy tök jó, hogy ez most így kijött belőled úgy, hogy senki nem kérte, mert ez is fontos téma. :D

Nem beszéltem se fent, se a másik kérdésnél első párról, hanem gondokról. Mármint azért, mert úgy néz ki, a gyerekvállalás is gond. Ha ekkora gond, miért d*gnak az alfák? Pont, hogy nem kéne, hiszen félniük kellene, hogy teherbe ejtenek valakit, akár három gumit is húzva... ha csak abban jó, hogy tud döfni, de ebből baja lesz, miért nem ússza át az óceánt vagy tanul meg repülőt vezetni, cápákkal bokszolni? Kitartó hobbit válasszon a tesa.

Vagy ugye ha teherbe ejti a nőjét, az itt 98%-osan támogatott abortusz is lehetne opció, de nem, az nem lett, megszülte a nő a kisdedet és fél év múlva egyedül karácsonyozott, mert apuka elhagyta őket. Fél éve még velük akart lenni, most már nem. Mondhatod, hogy nem a férfi, hanem a nő gondolta meg magát, és nem akarja apjának a nemző kant... csak akkor meg a bulvárcikk volt kamu, hogy apuka hagyta el családját karácsony előtt.

Közben rájöttem, hol csúsztatsz, a második kérdésedben olyat kérdezel, ami korábban nem volt téma se nálam, se a bomló gyerekvállaló kapcsolatokban. Érdekes algoritmust futtatnál ennél a komplex kérdésnél, de talán itt már te is érzed, hogy túlzásba estél.

És a zárás (ezt csak azért írom így, nehogy félreértsd, mint az egész problémát):

Általános iskolai szerelem? Óvodában nyelveltem egy lánnyal, mikor azt sem tudtuk, mi a szexualitás. Később a szülei elváltak és ez hatással volt az egész életére. Pedig még sikerült általánosban is csókolózni, gimiben pedig úgy, hogy már nem egy iskolába, sőt, más városba jártunk. Itt ez megszakadt, de igazad van, ha abból az óvodai nyelvelésből kapcsolat lett volna, minden másképp lenne.

Annyira tudom az ilyen válaszoknál, hogy nő az író (a smiley-k is árulkodók), semmi logika nincs benne. :D

2023. jan. 7. 02:10
 3/4 anonim ***** válasza:
83%
Nemcsak Afrikában szülnek így az emberek, hanem nálunk is az alja fajta cigány. A 40 éves cigány nőnek már van unokája, de még szül is. Én nő vagyok, de én nem vágyom ilyen életre. Felőlem aztán kihalhat ez a nyomorék nemzet, meg akár kipusztulhat a világ összes embere is. Nem is értem miért lenne ez probléma. Mindeni másképp látja a dolgokat.
2023. jan. 7. 04:14
 4/4 anonim ***** válasza:
82%

Nos, elég egyértelmű, hogy a kérdésben említett férfi szereti a párját, éppen ezért kitartott mellette, de szerintem ez alap, nem hinném, hogy ezért bárkit piedesztálra kéne emelni. Most nyilván nem egy 1-2 hetes, friss kapcsolatban, de el nem tudom képzelni, hogy azért hagyjam el a szeretett embert, akivel évek óta együtt vagyok, akivel a jövőmet tervezem, mert beteg lett.

Ellenben nem értem, hogy ebből a fent vázolt szituációból, hogy sikerült eljutnod odáig, hogy aki (bármilyen okból) mégis elhagyja a párját, azt nem kellene senki másnak komolyan venni, sem új esélyt adnia. De miért is? Miért ne adhatnék esélyt egy férfinak, aki például azért hagyta el a barátnőjét/feleségét, mert áthidalhatatlan problémáik jelentkeztek? Millió és egy oka lehet annak, hogy két ember szakít, bármennyire is hihetetlen, de nem minden kapcsolat tud működőképes maradni. Vagy szerinted csak jól működő kapcsolatok vannak, ahol meg mégsem ott a feleknek benne kéne maradniuk egy szar kapcsolatban, ahelyett hogy mindketten tovább lépnének és boldogok lennének mással? Joga van elhagyni a másikat és joga van másik párt keresni. Igen, még annak is, aki megcsalta a másikat. Nem minden fekete és fehér. Pláne a megcsalásnál, ahol jó eséllyel a megcsalt fél lesz, aki szakít, ergo ő az, aki elhagyja a másikat. A logikád alapján akkor őt sem kéne komolyan venni, hisz elhagyta a párját? Nagyon ellentétes ez az egész. Személy szerint én ugyan kétlem, hogy tudnék bízni 100%-ig egy olyasvalakivel, aki az előző párját megcsalta, de van aki más beállítottságú és úgy véli az a férfi/nő is érdemel második esélyt és csak azért, mert az előző párját megcsalta, nem biztos hogy őt is megfogja. Ezek abszolút magánéleti kérdések, márpedig az embernek szabad akarata eldönteni kivel kíván együtt lenni és kivel nem. A gyerekvállalás is dettó, ha már ezt is idekeverted. Ez speciel az ember egyik legbensőbb magánügye, ha akar vállal gyereket, ha nem, akkor nem. Senkinek semmi köze hozzá. Pont mint ahogy, ha akar szakít és keres mást, nem olyan bonyolult ez.

2023. jan. 7. 04:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!