Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Minek kell mártírkodni ezen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minek kell mártírkodni ezen?

Figyelt kérdés

Tényleg kiveszem a részem a házimunkából és ha otthon vagyok mindig teszek vlmit h rend legyen, odafigyelek.

Mindketten dolgozunk kb azonos időben érünk haza.

Ő az aki ha otthon van és kifújta magát nem csinál semmit, Max megjegyzi h kitakaritja a szekrényét majd de ez nem történik meg hónapokig ( pedig azért hónapok alatt nem igaz h nincs ideje rá )..

Minden pár perces dolognál kéri h segitsek ( pl a gép kipakolása)..

Ha mondom h csináld meg, vagy szólok h nem igaz h ezt az egyszerű dolgot se tudod megcsinálni akkor meg" jó majd megcsinálom, majd éjjel , meg majd nem alszok stb" - mintha csak rá maradna minden kb úgy csinál..

80%ban én figyelek h rend legyen..ő arra lusta h a tiszta ruháját eltegye ha már össze hajtottam

2022. dec. 23. 09:49
 1/8 anonim ***** válasza:
78%
Megvalaszoltad... Mert lusta.
2022. dec. 23. 09:53
 2/8 anonim ***** válasza:
89%
És még mindig, nem is számolom hányszor írtad már le.
2022. dec. 23. 09:59
 3/8 anonim ***** válasza:
44%
Még is minek vagy vele? Ez egy lusta disznó aki megszokta hogy az anyja kinyalja a seggét. Ha alap dolgokra nem képes meg mártírkodik akkor ezt már most abba kéne hagyni mielőtt egy gyerek is becsúszna. Vagy szexre is lusta és mindig csak te dolgozol? 😅
2022. dec. 23. 17:53
 4/8 anonim ***** válasza:
47%
Mi van, már te is melózol??? :D WOW.
2022. dec. 23. 20:43
 5/8 anonim válasza:
Sajnos úgy néz ki te is elkényeztetted….. felkéne fognia hogy nem az anyja vagy, hanem a párja. A nap végén pedig a párjával bújik ágyba, nem a takarítónőjével… valamilyen szinten ez megöli az intimitást is a kapcsolatban, de gondolom ő nem veszi észre, csak hogy hisztis vagy de ő “nem tehet róla”…
2022. dec. 26. 14:45
 6/8 A kérdező kommentje:
Utolsó, a barátnőm ilyen.. miért kell egyből arra gondolni h csak a pasi lehet az, aki ilyeneket csinál.
2022. dec. 26. 17:02
 7/8 anonim válasza:
Sajnálom, nem tudtam, csak az első gondolatom ez volt és leírtam. Egy rendetlen nővel nem lehet könnyű együtt élni, barátoméknál is itt kezdődtek a gondok, aztán később szétmentek a barátnőjével sajnos, de lehet ha időben tisztázták volna nem fajult volna szakításig. Azt tudom ajánlani, hogyha fontos a lány neked, akkor próbáljátok ezt megbeszélni, mond el neki szépen, hogy ez téged nagyon zavar és nem azért mondod, hogy felcsesződjön, vagy hisztitten, hanem azért mert őszinte vagy vele, ahogy elvárnád ugyanezt tőle is, ha zavarná őt valami... vannak akiknek az életében ezt valaki mindig megcsinálta helyettük, ezért azt sem tudják hogyan álljanak neki takarítani, vagy hogy mivel kezdjenek, főleg ha nagy a rumli pl a szekrényben, ahogy írtad...kell egy rendszert alkotni, ez a felnőtt élet sajnos
2022. dec. 26. 22:08
 8/8 anonim ***** válasza:
53515536. kérdés. És már ott az új párral előrébb ;)
2023. jan. 1. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!