Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek van ideje főzni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ideje főzni és normálisan háztartást vezetni annak aki főiskolán nappali tagozaton tanul, és mellette teljes munkaidőben dolgozik? Kellene a párjának is segíteni a háztartásban?

Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 00:04
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Hogy a kérdésre válaszoljak, igen eddig én takarítottam, bevásároltam, főztem ( aamúgy elég rosszul, most tanulom, így elég sok időt vesz igénybe). Ám azokon a napokon mikor melóból suliba megyek, nagyon elfáradok, és tusolás után bezuhanok az ágyba. Lehet én vagyok gyenge, de így ezt már nem bírom tovább. Ő mit csinál közben nem tudom, az az ő dolga. Amúgy a főiskola miatt jöttünk fel Bp-re. Ha csúszok a takarítással, vagy a főzéssel, akkor van a gond. Hogy nekem szóváteszi ok. Ami zavar,hogy másoknak szid miatta. Eléggé görcsös lettem miatta, önostorozó a természetem. Gondoltam megkérdezem mások hogy látják. Elég szélsőségesen.

19 -es nincs időm sminkre, de amikor volt se sminkeltem magam. Köszönöm azoknak, akik próbáltak megérteni.

2022. dec. 15. 21:14
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, az, hogy neked szóváteszi, az sem ok. Az meg, hogy másoknak szid, végképp elfogadhatatlan!!! Nem magadat kell ostorozni, hanem meg kell szakítani azokat a kapcsolatokat, amik nem támogatóak és nem előre visznek! Komolyan mondom, hogy ez zéró toleranciás dolog, ne cseszd el az életed!
2022. dec. 15. 21:57
 23/24 anonim ***** válasza:
23%

"Nem ám csak az a támogatás, amiből a te kényelmes kis picsád profitál"

Ez nyilvánvaló. Ezért írtam, hogy "egymást". Tehát oda-vissza.

2022. dec. 16. 09:04
 24/24 anonim ***** válasza:
100%

Vágd ki a francba, keress inkább lakótársat helyette, még azzal is jobban jársz.

A háztartás vezetése egy párkapcsolatban mind a két fél érdeke! Már eleve a neve is közös háztartásban!!!! Mind a két fél csinál benne valamit, feladatokra osztva, vagy épp mikor mit kell és ki ér arra rá! 2022t írunk, nem kötelességed senki cselédjének lenned. Különösen munka és suli mellett! A begyöpösödött egyoldalú hozzáállás a HTB-seknek való!

Amiért pedig másoknak panaszkodik vágnám kifelé, mint macsnát sz*arni, takarodjon az ilyen vissza anyucihoz a mamahotelbe, aztán ott lehet pattogni, ahelyett hogy megemelné a s*ggét és néhány dolgot megcsinálna...

2022. dec. 17. 15:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!