Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerintetek van ideje főzni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek van ideje főzni és normálisan háztartást vezetni annak aki főiskolán nappali tagozaton tanul, és mellette teljes munkaidőben dolgozik? Kellene a párjának is segíteni a háztartásban?

Figyelt kérdés
2022. dec. 15. 00:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
97%

#10 Anyádat kicsimezzed, proli.

Amúgy kérdező most elgondolkodtattál; hogy kell elképzelni az együttéléseteket? A párod semmit sem csinál otthon, vagy mi? Vagy azt szeretnéd hogy mindent ő csináljon, amíg te tanulsz? Magyarán mi a jelenlegi munkamegosztás?

2022. dec. 15. 02:40
 12/24 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem evidens hogy a háztartásban élők feladata megoldani a háztartást

Együtt

Mindig, kivéve ha az egyiknek ez a feladata ( háztartásbeli) de csed-gyed nem ez! De nyilván akkor az ember többet vállal, ha van idő a gyerekek mellett és általában azért akad.

2022. dec. 15. 05:13
 13/24 anonim ***** válasza:
36%

Fozesbolnem elsz meg!! Ne fozz!

Tulvallaltad magad.

2022. dec. 15. 05:46
 14/24 anonim ***** válasza:
86%
Ha ilyen életmód mellett a párom nem segítene annyival, hogy ő is megteszi, amit tud, de még elvárásokat is támasztana, akkor kiraknám és egyedül folytatnám. Egy tányért könnyebb elmosogatni, meg saját ruhákat mosni, mint kiszolgálni egy vadbarmot, aki nem látja, hogy mennyire agyon vagy nyomva.
2022. dec. 15. 05:49
 15/24 anonim ***** válasza:
77%
Én eü suliba jártam nappalira, volt, hogy utolsó előadás után rohantam dolgozni, minden hétköznap délutánonként, esténként, volt hogy délelőtt, ha épp olyan volt az órarendem, hogy belefért és teljes hétvégéken és nyarakon át dolgoztam (nekem a munkaidőm volt kötetlenebb, a suliban meg kötelező gyak is volt meg minden). Nyilván, ha 8-4ig lett volna az egyetem padban és csak 8-4-ig tartó főállásokat nézek, akkor nem megoldható. Így viszont megcsináltam.
2022. dec. 15. 05:52
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

A házimunkát mindig szét kell osztani.

Ebben az esetben ha a párom azzal állna elő 8 óra munka és egyetem után hogy mit főztél? azonnal repülne.

Le kell ülni megbeszélni ki mit vállal, ki mit bír el

2022. dec. 15. 08:15
 17/24 anonim ***** válasza:
96%

Amit leírtál, az egy hűvösen udvarias lakótársi viszony.

Szerintem normális párkapcsolatban ALAP, hogy támogatjuk egymást, ha a másiknak épp nehezebb, pl betegség vagy extra feladatok esetén.

2022. dec. 15. 10:27
 18/24 anonim ***** válasza:
83%

"Kellene a párjának is segíteni a háztartásban?"

Alap, hogy eleve a másik fèl is kiveszi a rèszèt a házimunkából. Nem segít, hanem kutya kötelessége. Ès azt gondolom, hogy azèrt egy párkapcsolatban lehet annyival segíteni a másikat, hogyha ideje jobban engedi, akkor többet vállal belőle. Akkor is a himbilimbi van a lába között.

Az, hogy fő suli+munka kombó mellett mèg elvárja, hogy Te vezesd az egèsz háztartást, egyenesen pofátlanság ès teljessèggel elfogadhatatlan.

2022. dec. 15. 19:47
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

Miért, különben mi lesz kicsim? Ledobod a sminket a hisztitől? Huha

2022. dec. 15. 20:29
 20/24 anonim ***** válasza:
6%

Alap, hogy támogatjuk egymást = alap, hogy a saját szarunkat nem aggatjuk a másik nyakába. Nem ám csak az a támogatás, amiből a te kényelmes kis picsád profitál

2022. dec. 15. 20:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!