Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van ideje főzni és normálisan háztartást vezetni annak aki főiskolán nappali tagozaton tanul, és mellette teljes munkaidőben dolgozik? Kellene a párjának is segíteni a háztartásban?
#10 Anyádat kicsimezzed, proli.
Amúgy kérdező most elgondolkodtattál; hogy kell elképzelni az együttéléseteket? A párod semmit sem csinál otthon, vagy mi? Vagy azt szeretnéd hogy mindent ő csináljon, amíg te tanulsz? Magyarán mi a jelenlegi munkamegosztás?
Szerintem evidens hogy a háztartásban élők feladata megoldani a háztartást
Együtt
Mindig, kivéve ha az egyiknek ez a feladata ( háztartásbeli) de csed-gyed nem ez! De nyilván akkor az ember többet vállal, ha van idő a gyerekek mellett és általában azért akad.
Fozesbolnem elsz meg!! Ne fozz!
Tulvallaltad magad.
A házimunkát mindig szét kell osztani.
Ebben az esetben ha a párom azzal állna elő 8 óra munka és egyetem után hogy mit főztél? azonnal repülne.
Le kell ülni megbeszélni ki mit vállal, ki mit bír el
Amit leírtál, az egy hűvösen udvarias lakótársi viszony.
Szerintem normális párkapcsolatban ALAP, hogy támogatjuk egymást, ha a másiknak épp nehezebb, pl betegség vagy extra feladatok esetén.
"Kellene a párjának is segíteni a háztartásban?"
Alap, hogy eleve a másik fèl is kiveszi a rèszèt a házimunkából. Nem segít, hanem kutya kötelessége. Ès azt gondolom, hogy azèrt egy párkapcsolatban lehet annyival segíteni a másikat, hogyha ideje jobban engedi, akkor többet vállal belőle. Akkor is a himbilimbi van a lába között.
Az, hogy fő suli+munka kombó mellett mèg elvárja, hogy Te vezesd az egèsz háztartást, egyenesen pofátlanság ès teljessèggel elfogadhatatlan.
Miért, különben mi lesz kicsim? Ledobod a sminket a hisztitől? Huha
Alap, hogy támogatjuk egymást = alap, hogy a saját szarunkat nem aggatjuk a másik nyakába. Nem ám csak az a támogatás, amiből a te kényelmes kis picsád profitál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!