Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együttélő felnőtt párok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttélő felnőtt párok, ha mindketten dolgoztok hétfőtől péntekig, ti hétköznaponként főztök vacsit, vagy ha nem, mit vacsoráztok?

Figyelt kérdés
Párom (40F) egyre többször tesz megjegyzést arra, hogy hideg kaja van itthon vacsorára, és ő ezt már unja, bezzeg másoknál terülj terülj asztalkám van...

2022. dec. 14. 20:53
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
59%

Eszünk ágában sincs főtt kaját vacsorázni.

Szendvicset szoktunk enni este.

(Amúgy főzünk magunkra, de az csak ebéd. Este a hátunk közepére se kívánjuk az ilyesmit.)

Ha a párod főtt kaját akar, akkor főzzön vacsit, ilyen egyszerű.

2022. dec. 15. 10:30
 22/25 anonim ***** válasza:

Nálunk minden nap van főtt kaja, én főzök, nagyobb adagokat,( külön külön, mert én speciális diétán élek betegség miatt) jellemzően 3 naponta kell, ennyi idő alatt fogy el az adott étel.

A párom pedig eljár bevásárolni. Nekünk ez a felállás így teljesen jó, én főzni szeretek, vásárolni utálok, meló után nem is esik útba, a párom meg nem annyira tud főzni, hazafelé neki nem akkora kitérő beugrani a boltba amikor kell.

36/N

2022. dec. 16. 03:06
 23/25 anonim ***** válasza:

Nálunk is az ebéd az, ami meleg kaja. A reggeli és a vacsora mindig hideg, ritkán valami "félig" meleg, mint pl. rántotta vagy melegszendvics. Mindketten dolgozunk napközben, így szinte csak hétvégén főzünk. Hétköznap munkahelyen ebédel mindenki.

Egyébként egészség szempontjából úgyis vacsorára kéne a legkevesebbet enni.

De ha szeretne, főzzön nyugodtan.

2022. dec. 16. 10:02
 24/25 anonim ***** válasza:
Főzzön. Nálunk én fél 6 után érek haza és kelek fél 6-kor, férjem 2 műszakban, de 60 km-re dolgozik.Hétközben ritka a főtt étel este, nekem mondjuk igényem sincs rá, de pl. a héten a férjem csinált párszor.Igaz gyors kaját, krumpli+ hal, csirke- hasábburgonya, tegnap vett gyrost.Nekem évvégi határidők a projekteken, nincs energiám este már.
2022. dec. 16. 20:27
 25/25 anonim ***** válasza:

Akinek nem oké, főz magára.

A melóhelyen meleget eszünk, estére már max egy levest főzök, az "elvan magában".

2022. dec. 16. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!