Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Együttélő felnőtt párok, ha mindketten dolgoztok
hétfőtől péntekig, ti hétköznaponként főztök
vacsit, vagy ha nem, mit vacsoráztok?
Nálunk is minden nap főtt étel van, amelyik nap mindketten dolgozunk, akkor a "fél órás" kategória, csirke ilyen olyan formában variálva, pl zöldséggel, párolt rízs, carbonara, főzelékek, stb. gyorsan kész vannak. Az főz, aki előbb hazaér, ha valamelyikünk szabadnapos akkor ő főz, ha mindketten szabadnaposak vagyunk akkor többnyire közösen főzünk. Ha valamit megkívánunk, amit nem éri meg főzi/sütni akkor rendelünk. Ha nagyon elvagyunk havazva, akkor van hideg kaja. De ehhez így természetesen két ember kell.
2022. dec. 14. 21:46
Ha unja, akkor álljon neki szépen és főzzön magának vagy rendeljen, amit szeretne. Vagy költözzön azokhoz, ahol terülj, terülj asztalkám van minden nap.
2022. dec. 14. 21:51
Nagyapám mindig azt mondta: "Etesd rendesen a desznyót, mert kilöki az ólajtót, oszt elmegy makkolni máshová!"
2022. dec. 14. 21:51
Jellemzően hideg kaja van, max egy gyors krémleves vagy ilyesmi. A munkahelyen mindketten eszünk főtt ételt, és este már nincs annyira igényünk erre, ahogy írtam max leves, tejberizs stb. Hétvégén természetesen főzünk.
2022. dec. 14. 22:05
Hát ez nagyon úgy hangzok h ez az ő problémája, oldja meg. Unja h nincs főtt étel, hát akkor főzzön :D Jesszum.
Én egyedül élek, de dolgozok, van h este 8kor érek haza, de azért többnyire szoktam főzni, hétköznap olyan 2-3-szor és azt szoktam enni több napig ebédre meg vacsorára.
Mikor a volt párommal éltem is ugyanennyit főztem, főleg magamnak, mert ő nem szerette az én főztömet, én meg az övét nem, úgyhogy mindenki megoldotta magának és nemvolt nyígás meg hiszti.
2022. dec. 14. 22:39
Kétnaponta főzünk. Változó, ki főz, és az is, ki mit eszik vacsorára.
Logikus lenne nálatok, hogy aki elégedetlen, annak kell tenni valamit. Eszembe nem jutna minden nap főzni, ha így nyavalyogna.
2022. dec. 14. 22:44
Én úgy nőttem fel, hogy az ebéd meleg, a vacsi nem. A férjem meg hetekig képes lenne hideget enni. Nagyon ritkán eszünk főtt ételt vacsorára.
2022. dec. 14. 22:54
Ha ugy foznel,mint en,a te pasid is konyorogne,h rendelhessen kajat etterembol…
En csak dietasat eszem egeszsegeset mindig ugyanazt.
N
😂😂
2022. dec. 14. 23:21
A legtöbb napon főzünk, de mindig van itthon szendvicsre való meg instant leves is. De rendelni is tudunk ételt. A párom egy makk egészséges ember, nem egy fogyatékos, akinek én vagyok a gyámja. Ha nem tudok/akarok kaját csinálni, akkor főz ő, ha ő sem akar, akkor esszük, amit találunk: salátát, szendvicset stb.
2022. dec. 15. 00:12
2022. dec. 15. 03:06
Kapcsolódó kérdések: