Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá, ha a párotok ezt mondaná?
Kétszer is felhozta már, hogy ha összeköltöznénk, pontosabban mivel neki háza van, én oda költöznék, nem szeretné, hogy vegyek oda bármit is, mert ha vita van és elköltöznék pár hétre, vagy szakítanánk, bántana engem , ha valami ott maradna..
Annyira meglepődtem, hogy nem is kérdeztem rá konkrétabban,hogy mit ért ez alatt..
Elhiszem, hogy neki ez így kényelmes, ha bármi feszko van, nem kell számba venni, hogy kié micsoda, de a nő akkor csak megtűrt személy ideig - óráig nem?
Milyen kedves! Közösködni még a lakásában sem akar, de te rögtön szülhetsz neki egy gyereket. Na annál közösebb nincs az életben, az örökre összeköt.
Olyan messzire kerülném, ahogy lehet!
Huh, ez a két dolog külön is nagyon gáz.
Ha már most azon gondolkodik, mi lesz, ha elköltözöl, pedig még ott se vagy, az nem oké. A szerelmes emberek szerintem nem erre gondolnak.
A gyerekkel kapcsolatos kijelentés meg szakítóok lenne (a kettő együtt főleg, és azonnali). Mi van, ha teherbe estél volna, és úgy találná ki, hogy ő ezt nem is akarja?
Inkább legyen 2-3 évvel később gyereked, de olyantól, akiben biztos lehetsz.
18. Tudom, igazad van 😅
Nekem sincs sokkal több eszem, csak vágytam már egy komoly kapcsolatra, családra 🥺
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!