Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miben támogat a párotok, és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miben támogat a párotok, és miben nem? Elvárható-e egy partnertől a támogatás?

Figyelt kérdés
2022. dec. 8. 16:37
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
91%
Nem elvarhato inkább alap mindkettőnel, természetesen nem azt jelenti, hogy lemesz kutyába, de ha megker valamire, vagy beteg akkor csak mellette állsz véleményem szerint.
2022. dec. 8. 16:40
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Engem mindenben.
2022. dec. 8. 17:10
 3/14 anonim ***** válasza:
85%

alapvetően igen, hozzá tartozik egy párkapcsolathoz, hogy támogatjuk egymást

de inkább hozz fel konkrétumokat, hogy mi érdekel. mert az, hogy támogat a másik, nagyon sok mindent jelenthet. ha mondjuk bűncselekménybe kezd (vagy csak olyasmibe, ami nekem értékrendileg nem fér bele), akkor nyilván nem fogom támogatni benne.

2022. dec. 8. 17:25
 4/14 anonim ***** válasza:
64%
Feltétel nélküli szeretet illúziót vársz, vagy inkább reálisan a valamit valamiért alapon :)
2022. dec. 8. 17:25
 5/14 A kérdező kommentje:
Konkrétumokat nem hoznék fel, mert szégyellem őket, amiket én nem kaptam meg. Azóta se tudom eldönteni, jogosak voltak-e az elvárásaim.
2022. dec. 8. 17:29
 6/14 anonim ***** válasza:
88%
Én se tudom mire gondolsz, engem pl támogat a válásomban, eltart a gyerekemmel együtt (kényszerhelyzet, nem tudok most dolgozni, pedig mennék), de a korábban felvett hiteleimet nem fogja fizetni (nem is kérnék ilyet)
2022. dec. 8. 17:46
 7/14 anonim ***** válasza:
50%
Alap dolog.
2022. dec. 8. 17:48
 8/14 anonim ***** válasza:
91%
#5 hát pedig így nehéz lesz válaszolni. ez egy anonim fórum, itt semmit nem kell szégyellni.
2022. dec. 8. 17:49
 9/14 anonim ***** válasza:
25%
minden hülyeségben amit kitalálok.
2022. dec. 8. 18:33
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem írsz konkrétumot, akkor nem lehet válaszolni, csak általánosságban.
2022. dec. 8. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!