Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez célzás arra, hogy ideje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez célzás arra, hogy ideje lenne lefogynom?

Figyelt kérdés
Az utóbbi két évben 21kilót híztam, és most 98kg vagyok. A párom garázsa a pincében van a ház alatt, és mikor ki-be áll a garázsba akkor megkér, hogy szálljak ki az autóból, nehogy leérjen az alja. Amíg 70kg voltam soha nem ért le az alja és nehéz elhinni, hogy pont 20kilót már ne bírna el egy autó. Nagyon megalázónak érzem, de nem mutattam neki.

2022. nov. 30. 15:20
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%
Tőlem független okok miatt híztam - ja, persze, mint mindenki, aki túlsúlyos. :D Hagyjuk már - hacsak nem egy baleset miatt nem mozoghatsz kétéven kresztül.
2022. dec. 5. 18:52
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

#21 Párom szervezete hirtelen spontán abbahagyta a tesztoszteron-termelést. A hízás volt az egyik legszembetűnőbb jele.

Közben edzett, egészségesen táplálkozott

Ergo nem, nem csak a sérülés lehet ok az elhízásra.

2022. dec. 5. 19:52
 23/24 anonim ***** válasza:
47%
Neked amúgy nincs önkritikád? Csak akkor érzed magad kövérnek, ha a párod azt mondja, hogy az vagy? Ha nem mondja, akkor hízol tovább és 300 kg-ig meg sem állsz? Nézz már tükörbe.
2022. dec. 15. 14:24
 24/24 anonim ***** válasza:

"Nagyon megalázónak érzem, de nem mutattam neki."

Ő pedig szerinted célozgat.

Tudnátok esetleg őszintén beszélni erről?

2022. dec. 16. 20:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!