Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ez célzás arra, hogy ideje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez célzás arra, hogy ideje lenne lefogynom?

Figyelt kérdés
Az utóbbi két évben 21kilót híztam, és most 98kg vagyok. A párom garázsa a pincében van a ház alatt, és mikor ki-be áll a garázsba akkor megkér, hogy szálljak ki az autóból, nehogy leérjen az alja. Amíg 70kg voltam soha nem ért le az alja és nehéz elhinni, hogy pont 20kilót már ne bírna el egy autó. Nagyon megalázónak érzem, de nem mutattam neki.

2022. nov. 30. 15:20
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
68%
Hát, tény, hogy ideje lenne lefogyni.
2022. nov. 30. 17:10
 12/24 anonim ***** válasza:
9%

Szerintem közel száz kilósan nézd el ezt Neki, akármiért is mondta, és még sok minden mást is.

Jaaa, és tartozkodj a napsütéstöl!

2022. nov. 30. 17:29
 13/24 anonim ***** válasza:
57%

Hat nezd, nehez ezt akarhogyis kozolni a parunkkal. Nőként mondom, hogyha mar anyud is mondja, akkor kezdj valtoztatni.

Egyébként nalunk is lassan aktualis lesz a dolog, anyum mar mondta, hogy haat, mar nem vagyok olyan szep vekony, a parom meg eskuszik, hogy en vagyok a leggyonyorubb. De nem akarom megvarni amig ez valtozik, konnyebb ezt a 7-8 kilot leadni, mint a 20-at.

2022. nov. 30. 19:55
 14/24 anonim ***** válasza:
60%
Keress egy normális pasit, akinek terepjárója van.
2022. nov. 30. 20:02
 15/24 anonim ***** válasza:
55%

Jó nagy seggfejek vagytok szinte mind.

Nem azt kell firtatni, hogy miért ennyi kg. Mindegy, hány kg, a párunkkal nem bunkóskodunk véletlenül sem.

2022. dec. 1. 08:08
 16/24 anonim ***** válasza:
0%
Mi ebben a bunkóság, minden hazamenetel után menjen kipufogót csináltatni?
2022. dec. 1. 09:32
 17/24 anonim ***** válasza:
63%
#16 Ennyitől még nem lesz semmi baja a kocsinak, ez tiszta beszólás volt.
2022. dec. 1. 09:35
 18/24 anonim ***** válasza:
86%

Anyósomék elvitték pár éve a régi vaskályhánkat, mert nekünk màr nem kellett, az övé meg tönkrement. Na az aztán besüllyesztette az autót mikor betették. Egy 98 kilós nő marhára nem. Szimplán gyökér paraszt a pasid, a helyedben kidobnám és keresnék normálisat. Mondom ezt úgy, hogy én is voltam kövér, rá is híztam satöbbi, és végül le is fogytam viszont kizárólag csak az egészségemért tettem, a párom soha egyetlen alkalommal se b***szgatott ezzel/ s nem szólt be, főleg nem ilyen tahó módon.

Ne hagyd már hogy megalázzanak.

2022. dec. 2. 01:59
 19/24 anonim ***** válasza:
87%
Szálljon ki ő, és állj be vele te. Vagy ő könnyebb? Ha nehezebb, neki kell kiszállni!
2022. dec. 2. 02:22
 20/24 anonim ***** válasza:
22%

Nincs itt semmiféle célzás, csak Karácsonyra elvesz a konyhapénzből egy "komolyabb" összeget.

/kell az autóba 4gátló, 4rugó, kipufogórendszer, küszöbök lakatolása, fényezése, és a fenéklemez alvázvédőzése/ ;)

2022. dec. 2. 10:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!