Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ha egy pár összeköltözik,pl elöszőr csak egy alberletet probalnak meg fizetni…akkor kozosbe fizetik az arat? Vagy a ferfi fizeti? Vagy mind a ketten beleadnak?
Meg csak 17 vagyok. Annyira ezzel nem vagyok tisztában szoval kérlek ne szóljatok le!:((
Csak kiváncsi vagyok:))
Nem mindenki összejárogatós laza talizgatós kapcsolatra vágyik örökké.
Az összeköltözés csak akkor teszi tönkre a kapcsolatot, ha a felek amúgy se illenek össze.
Felesben fizetnek mindent, kivéve ha az egyik sokkal többet keres mint a másik (kétszer, háromszor annyit), akkor kereset arányosan.
Persze olyan is van a vilagon, hogy a férfi fizet mindent, de akkor a nőnek ott kuss a neve, és munka után mosolyogva tolhatja otthon a háztartásban a második műszakot. Nem javaslom hogy erre apellálj.
Tehát aki nem csak dugópajtit keres az túl fiatal?
Pl szerinted a 70+os nagyszülők is túl fiatalok? Csak mert nagyszüleim 70 fölött is úgy érezték hogy jobb együtt élni.
18
A ma 70 feletti nagyszülők fiatalkorában emelkedett meg drasztikusan a válások száma, és akkor volt a legmagasabb.
Ettől függetlenül valóban nagyon korai összeköltözni 18 évesen. Miből? Hiszen még tanulsz.
Milyen 5 generáció? Mint írtam, nagyszülők. :D
Egyébként milyen értelemben más generáció? Ha úgy érted hogy összeházasították őket és nem volt válás akkor lehet hogy félreérthető voltam. Az egyik ágon elváltak a nagyszüleim, másik oldalon meghalt a papám. Új partnerről beszéltem, akivel 60-70 évesen költöztek össze. Szerinted túl fiatalok voltak amiért erre vágytak? :D
Amúgy semmi értelme annak amit írsz.... Ezek szerint ha mondjuk 18 vagyok és van egy pár éves, eddig szuper kapcsolatom és szeretném mélyíteni akkor NE tegyem, mert hátha szakítunk. Inkàbb várjunk még x évet (hányat kéne szerinted?) úgy hogy közben rosszul érezzük magunkat, és ha esetleg tényleg nem illünk össze akkor az csak később derüljön ki és csak évekkel később szakítsunk? Ebben mi a logika?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!