Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy határozott és erős jellemű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy határozott és erős jellemű nő mellett csak az alárendeltségre fogékony férfiak életképesek egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
Az olyanok, akik mindig képesek behódolni a nő akarata előtt és sosem kérdőjelezik meg a szavait.

#határozott nő #erős jellemű nő
2022. okt. 23. 16:32
 1/7 anonim ***** válasza:
75%

Pont fordítva van.nem?

Egy határozott nő mellé nem árt inkább egy domináns pasi, ha az a nő nem egy csicskát keres. Es általában a nőknek Férfi kell, nem egy papucs. Egy nő nő akar lenni, nem egy sárkány, normal esetben.

2022. okt. 23. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
52%
* Csicskákat papucsokat általában azok keresnek csak, akiknek támogato kell. Javareszuk pasi nelkul eletképtelen.
2022. okt. 23. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
92%

A feleségem határozott jellem, én meg "alárendeltségre fogékony" vagyok. De azért ezt nem úgy kell elképzelni mint amiket itt irogatnak, hogy csicska vagy papucs vagyok.. megvan a magamhoz való eszem, munkám, feltalálom magam, de ha arról van szó nagyon szétszórt tudok lenni, és mivel kreatív szakban dolgozom, néha elmerülök a munkámban és kevésbé érdekelnek a "földi" dolgok.. ezért jó h van mellettem egy határozott nő aki két lábbal a földön jár.. engem nem zavar ha néha megmondja mit tegyek.. nem érzem magam papucsnak. Ha úgy nézzük h az ideális kapcsolatban a döntések mindig közösek és a 2 fél egyéni kívánsága/akarata pont 50-50%-ban teljesül.. (ami a valóságban sztem soha nem valósul meg) akkor nálunk ez legyen 45-55% vagy 40-60%..

Ha valakit érdekel nézzena az FLR, soft FLR fogalomnak mi ennek egy nagyon lightos formájában élünk. Annak nyilván örülök h a feleségem az ágyban is domináns, és én úgy érzem a kapcsolatunk pont így lesz kiegyensúlyozott, hogy átengedem neki a döntést jópár dologban.

2022. okt. 23. 17:49
 4/7 anonim ***** válasza:
50%
Utolso is elmondja hogy miert szeretik a ferfiak a hatarozott, dominans noket! Mert azok megcsinaljak a munkat helyettuk, nem az can hogy a csap mar 3 honapja csopog, mert se a no se a pasi nem kepes intezni egy szerelot. Itt jon kepbe a dominans no:szerelo jon holnap es kesz. Na hat ennyi. A dominans no teszi a dolgat es aki mellett van pasi, az mind 1000stazalekban egy lusta onzo dog. Ezert is lett mellette egy dominans no, azza valtozott, mert nem volt mas valasztasa egy lusta szetszort ferfi mellett
2022. okt. 23. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:
67%
Csak ugyanolyan pasi hat rájuk. Csicskákat megunják
2022. okt. 31. 14:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez személyiségfüggő. Van, aki amellett, hogy határozott, imád másokat is irányítani, más meg szimplán egy talpraesett, autonóm személyiség, és a párjától is ezt várja el. Én az utóbbi vagyok, megszoktam, hogy megoldom a saját problémáimat, rendezem a dolgaimat úgy, ahogy jónak látom, és nehezen viselem el, ha ebbe valaki kéretlenül beleszól. A párom is ilyen típus, és nálunk ez tök jól működik is.
2022. nov. 7. 16:44
 7/7 anonim ***** válasza:
20 év boldog házasság egy határozott, kissé kontrollmániás feleség mellett alapján elmondhatom, hogy igen, a boldogság titka lehet az ilyenkor ha a férfi kicsit behódol. ehhez kell minimális szubmisszivitás, kompromisszumkészség, igen. ugyanakkor nem szabad teljesen behódolni, amikor kell kiállok a véleményemért és ez egyfajta súlyt is ad ilyenkor neki, h nem kapunk mindenen össze.
2022. nov. 9. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!