Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korábban nagy nőcsábász férfiak, milyen egy nő mellett élni évek óta? Hogy bírjátok? Teher vagy nem teher?
Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 16:54
A kérdező szavazást indított:
Nagy teher
Teher
Nem teher
Kissé teher
Már rég nem vagyok nőcsábász
Nem hianyzik a régi életem
Ilyen jó még sose volt
Szeretőt tartok vagy keresek
Csak a párom érdekel, mióta ismerem
Megcsaltam már
16 szavazat
1/32 A kérdező kommentje:
Hány évesek vagytok?
Mióta vagytok egyuttt?
Hazasok vagy elettarsak vagytok?
Mennyire jo no a parod kulsoleg es belsoleg most es megismerkedeskor milyen volt?
2022. febr. 14. 16:56
2/32 anonim válasza:
Van ilyen? Kizárt h csak eggyel legyek egyszerre, max rövid ideig.
3/32 A kérdező kommentje:
Koszi a gyors valaszt.
2022. febr. 14. 16:57
4/32 A kérdező kommentje:
Ha sajat magad pszichologusa lennel, szerinted mire vezetheto vissza, hogy nocsabasz lettel?
Elvezed, hogy nocsabasz vagy esetleg szabadulnal belole?
2022. febr. 14. 17:05
5/32 A kérdező kommentje:
Uldoznek a nok szerelmukkel?
2022. febr. 14. 17:06
6/32 anonim válasza:
#4 2 vagyok, nem üldöz engem senki semmivel, azért vagyok az mert miért ne. magas vagyok, jóképű, van két cégem, értek a nőkhöz, többit meg tudják azok akik ismernek.
7/32 A kérdező kommentje:
A ferfi kollegaid, barataid irigyelnek?
2022. febr. 14. 17:10
8/32 A kérdező kommentje:
Kerlek, ne sertegesd ot! Maradjunk a jomodornál!
2022. febr. 14. 17:11
9/32 anonim válasza:
igen, 3 centi sajnos, az orromra szoktak ülni emiatt
10/32 A kérdező kommentje:
Az illemszabalyokat tartsuk be! Kerlek! Ne veszekedjetek!
2022. febr. 14. 17:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!