Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogy érzitek hány éves korotokra élnétek ki magatokat annyira hogy akár örökre egy fiú mellett maradjatok?
Figyelt kérdés
Főleg olyan lányok akik népszerűek a fiúknál.2022. aug. 20. 23:06
1/7 anonim válasza:
2/7 anonim válasza:
Sosem volt célom kiélni magam. Ha elsőre megtaláltam volna az igazit, nekem az is tökéletes lett volna. De az sajnos nem jött össze. Volt pàr hosszabb-rövidebb kapcsolatom, mire meglett az az egy, akivel igazán passzolunk egymáshoz, lelki társak vagyunk, megvan a kölcsönös szerelem és a kémia is. 24 voltam mikor összejöttünk, majd 25 évesen mentem hozzá, 1,5 év után.
36/N.
Azóta is együtt:)
3/7 anonim válasza:
"hogy akár örökre egy fiú mellett maradjatok?"
Az a "fiú" nem te leszel, kérdező, ebben biztos lehetsz.
4/7 anonim válasza:
De most komolyan. Miért teszed fel újra és újra ezt a kérdést?
5/7 anonim válasza:
#4: Szerintem azért, mert mentálisan súlyos beteg.
6/7 anonim válasza:
5
De az a fura, hogy ez voltaképpen egy normális kérdés. Nem az a tipik incel marhaság, sem 25 éves szűz, sem a szimpla melós esete. Ez egy valid, releváns kérdés, ami nem triggerel senkit.
De akkor minek kell folyton feltenni? Vagy ez mire jó neki?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!