Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Előny vagy hátrány egy párkapcsolatban, ha egy munkahelyen dolgoznak?
Szóval kb mindent együtt csinálnak.
Így pl nincs az hogy hazamegy (mivel együtt is jàrnak haza), és elmeséli a másiknak, mi történt aznap. Ez egészséges?
Vannak akiknek előny, vannak akiknek hátrány.
Azt mondjuk nem értem hogy miért ne lehetne hazamenni és elmesélni mi történt aznap. Szüleim egy munkahelyen dolgoznak, mindig elmesélik egymásnak kivel mi történt.
Ja, hát nem minden munkahely 1 db irodából áll. :D
Akkor marad az, hogy van akinek előny, van akinek hátrány.
Én sose dolgoztam együtt egy párommal sem, és nem is szeretnék. Kell az, hogy legyetek kicsit külön és hiányozzon a másik. A férjem klíma technikával foglalkozik, én ápolónő vagyok. Egyértelműen igen nehéz ebben a két szakmában valahol együtt elhelyezkedni.
A férjem mesélte, hogy az előző párkapcsolatának az egy munkahely nem tett jót. A csaj ugyan irodában dolgozott, ő meg terepen, de szinte csak a munka volt a téma. Rosszul élte meg, mondta is, hogy ez így jó, hogy mi nem tudunk egy helyen dolgozni.
Előny: egy autóval járunk
Hatrány: Ha megszűnik a munkahely, egyszerre kerülünk rossz helyzetbe..
Ez egy 3000 fős multi, nem egy csapatban dolgozunk. (Ő IT, én pénzügy) totál más terulet. Nap végén talizunk csak, de ha már ugyanabban a csoportban lennénk, az már zavaró lenne
Upsz😁 korán nyomtam a gombra. Szóval én valahol élvezném is, mert ha úgy vesszük, az előjáték színhelye is lehetne a hely. Nem akarnék ott kufircolni, mielőtt félreértené valaki, de apró dolgokat meg lehet tenni, ami izgalmas (pl. az előbb említett ölelés, simogatás, puszik és csókok). 😁 De csak akkor, ha senki más nem látja/hallja (mert egy kicsit szégyenlős vagyok, meg nem tartozik senki másra).
Plusz ha hasonló feladataink vannak, még segíteni is tudunk egymásnak. A hülyék ellen összezárunk, stb. Jobban telik a nap együtt. És valóban, a közlekedés is egyszerűbb lehetne. Ha éppen cicaharc van, arra meg ki kell találni valami megoldást.
De azt hiszem, ez csak olyanoknál működhet, akik imádják egymást. 😻
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!