Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Férfiak és nők! Miből érzitek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak és nők! Miből érzitek, hogy a párotok megbecsül benneteket, és értékesek vagytok a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

2022. okt. 12. 11:15
A kérdező szavazást indított:
Értékesnek érzem magam a kapcsolatomban
Értéktelennek érzem magam a kapcsolatomban
24 szavazat
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
84%

Abból h a szabadidejét rám fordítja vagy arra h nekem jobb legyen(kajához bevásárol megfőzi, kitakarít, mos rám, utazik azért hogy velem legyen míg én dolgozom) . Este összebújva alszunk el,cirógat,símogat.

Arra törekszik hogy a stresszes hétköznapok ellenére amikor vele vagyok nyugalom legyen, szeretve legyek.

Ritka és értékes.

F

2022. okt. 12. 11:20
 2/12 anonim ***** válasza:
52%

"Abból h a szabadidejét rám fordítja vagy arra h nekem jobb legyen(kajához bevásárol megfőzi, kitakarít, mos rám, utazik azért hogy velem legyen míg én dolgozom)"

Nem erre szokták mondani a lányok/asszonyok, hogy "nem vagyok a cseléded?"

2022. okt. 12. 12:17
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Figyel, meghallgat, megtért. Tisztel mint nőt,anyát. Nem korlátoz, nem manipulál,tiszteletben tartja a határaim. Őszinte, jó beszélgetőpartner, számítható rá és támogat.
2022. okt. 12. 12:26
 4/12 anonim ***** válasza:
93%

A szabadidejét velem tölti, nem muszájból van velem. A fontos dolgokat velem osztja meg elsőként. A mai napig megvan az a tűz mint az elején, és ez folyamatosan táplálva van. Sose beszél egyes számban a jövőjéről, hanem én is mindig benne vagyok. Minden fontos dolgot megbeszél velem, mi hogyan legyen.

Én is mosok, fözők , takaritok rá, de nem várja el, és ha nincs más dolga akkor nem hagyja hogy egyedül csináljam, hanem besegít. Mi általában csak hétvégén vagyunk együtt, de akkor közösen főzünk, meg takarítunk.

Folyamatos az érintés kettőnk között. Átölel, megpuszil, megcsókol bármikor. Tisztelettel beszél velem, sose alázott meg. Nem lebeszél dolgokról, hanem támogat benne, hogy sikerülni fog. Dicsér minden nap.

2022. okt. 12. 12:31
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Most épp nincs kapcsolatom, de előző kapcsolatban én ezekből vontam le azt a következtetést, hogy értékesnek tart:

- akkor is kedves, megértő velem, ha épp nem vagyok jó passzban (ez alatt nem szeszélyeskedést értek, hanem ha van 1-1 depressziósabb napom, beteg vagyok, rossz a kedvem - mert mondjuk bántott valaki, vagy stresszes a munka... ha épp nem vagyok életkedvtől kicsattanó, 100%-ig csittifitti külsejű)

- érdekli, hogy mi történik velem napi szinten, és akar is velem időt együtt tölteni, és nemcsak dugásra. hanem minőségi együtt töltött időt + olyan programokat szervez, amilyet szeretnék (és viszont, fordítva is a részemről, nyilván)

- ha valamiért nem kívánom a szexet akkor, amikor ő, akkor nem sértődik meg meg nem durcizik, hanem megérti és elfogadja

- büszkén és örömmel mutat be a családjának / barátainak / bárkinek, aki neki fontos

- nagy döntéseknél akkor is kikéri a véleményem, ha nem élünk együtt, utána meg főleg

- nem flörtöl, incselkedik másokkal, nem lájkol k...san öltözött nőket közösségi oldalakon, nincs fent társkeresőn (akár azért, mert "elfelejtete magát törölni", akár "poénból"), nem forog nők után az utcán... ha valaki illegeti magát előtte, akkor is velem foglalkozik (volt ilyenre példa)

2022. okt. 12. 13:01
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Ha lehet egykönyv javaslatom: a Az 5 szeretetnyelv: Egymásra hangolva.

Nagyon sokat tanultam magamról a feleségemről, kapcsolatunkról. Persze ez a könyv is csak segítséget nyújt önmagunk és egymás megértéséhez. A legfontosabb, hogy figyeljük egymás igényeit és kommunikáljunk. Nem konkrét válasz a kérdésedre, de általánosságban akkor érzi értékesnek magát az ember és megbecsültnek egy kapcsolatban, ha a saját szeretetnyelvén kommunikálnak vele. Hiába halmozol el valakit ajándékokkal, ha az Ő szeretetnyelve pl az együtt töltött idő. Bizots fog örülni az ajándékoknak, de fontosabb neki, hogy kiránduljatok, mozizzatok, és ha otthon vagytok vele foglalkozz.

Ui.: semmi közöm a kiadóhoz, sem a szerzőhöz. Nekem sokat segített a könyv. 38/F

2022. okt. 13. 16:29
 7/12 A kérdező kommentje:

Ha nem egyeznek a szeretetnyelvek van esély boldogságra? Hiszen többszörös energiabefektetést igényel folyamatosan.

2022. okt. 14. 21:11
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
7: én nem az a válaszoló vagyok, de pont egy olyan kapcsolatban voltam, ahol nem egyezett a szeretetnyelv. Szerintem működhet, ha kompromisszumkész mindkét fél. Nálunk én hajlottam a kompromisszumra, párom nem, így lett vége a dolognak (ő nagyon érintésorientált volt, de tényleg olyan szinten, hogy majdhogynem 24/7 - emcsak szexuális módon, hanem böködött, pöckölt stb. -, én meg annyira nem... én tettem azért, hogy többször érintsem meg, ő meg nem volt hajlandó akkor sem abbahagyni, amikor megmondtam neki, hogy ez effektíve nem esik most jól... nekem a szavak ill. együtt töltött idő a szeretetnyelvem, ő nem törte nagyon magát miatta).
2022. okt. 15. 09:42
 9/12 A kérdező kommentje:

Ha az együtt töltött idő a szeretetnyelv, szerintem akkor nincs túl jó helyzetben az ember :/. Merthogy ismerkedésnél ez még nagyon megy mindenkinek jó ideig, és így elég nehéz kiszűrni, hogy valójában ki a hozzá illő partner :(.

Ráadásul utána jönnek a szürkébb hétköznapok. TizenX év házasság után a mai rohanó világban, amikor 24 órát is kevésnek érez a legtöbb ember, lehet még ilyenre remény, ha a másik fél szeretetnyelve nem ez?

2022. okt. 15. 09:56
 10/12 anonim ***** válasza:
Semmiből, mert nincs párom. :)
2022. okt. 19. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!