Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit csináljak ? Hogy mondjam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ? Hogy mondjam el neki ?

Figyelt kérdés

1 éve együtt lakunk a barátommal külföldön.

De én haza szeretnék menni, több időt együtt tölteni a családommal. Nagyon hiányoznak nekem.

Szeretem nagyon a barátomat de nem szeretnék még úgymond "férjhez menni". Sajnos csak most realizáltam hogy nem állok készen még erre.

Ezt hogy mondjam el úgy hogy ne legyen sértődés esetleg szakítás a vége ?

23/L

2022. okt. 3. 22:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Ezt szépen nem lehet elmondani, csak korrekten, és lehet szakítás a vége, de ezt be kell vállalnod. Ha ő külföldön képzeli az életét, te meg itthon, akkor nem érdemes közös jövőben gondolkozni, amennyiben ez 1-2 év, akkor meg lehet próbálni a távkapcsolatot, de csak akkor, ha látjátok már most a végét.

23 éves vagy, ha nem vagy vele boldog teljesen felesleges ragaszkodni hozzá, a szerelem nagyon kevés egy boldog párkapcsolathoz!

2022. okt. 3. 23:01
 2/5 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem. Vele akarsz lenni vagy sem? Ha vele akarsz, akkor miért is ne, ha nem akarsz, akkor meg nem a házasságról szól ez.

Meg hogy kötöd össze a hazaköltözést a házassággal? Miért vagy családcentrikus? Miből lett a családod, anyukád készen állt a gyerekvállalásra, te meg nem? Nem csak azt a családot kell ápolni, ami már van, hanem ha szereted a családod, tudod, hogy neked is szülnöd kell, hogy a család tovább folytatódjon. Tehát szülsz és a gyerekeddel akár külföldön is élhettek, mert új család vagytok. Nagyon sok mindent tévesen látsz!

2022. okt. 4. 00:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Kb így ahogy leírtad, ennél szebben és tényszerűbben nem lehet
2022. okt. 4. 04:25
 4/5 anonim ***** válasza:
74%

anyukád készen állt a gyerekvállalásra, te meg nem?

De, 23 évesen, idegenben, egy félidegen pasinak rohanjon szülni úgy, hogy már vele élni se szeretne. Van még ebből a propaganda szövegből a tarsolyodban?

2022. okt. 4. 10:01
 5/5 anonim ***** válasza:
50%

"nem szeretnék még úgymond "férjhez menni"

Miért kéne most rögtön férjhez menned?

Ha hiányzik a családod, gyere haza látogatóba.

Nem kell egy nap alatt az egész életedről döntened. Mindig elég, ami éppen jó.

2022. okt. 4. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!