Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit gondolnatok arrol, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondolnatok arrol, ha a baratnotok elvarna, hogy eltartsatok? Hogy viszonyultok ehhez?

Figyelt kérdés
"Cserebe" o rendben tartana a haztartast, minden nap fozne stb. Tehat ilyen regimodi felallas.
2022. szept. 21. 14:38
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
19%

Nyugodtan le lehet pontozni, én akkor se nézném el ahogy a párom takaritgat férfi létére meg ilyenek. Inkább papucs dolognak tartom. 🤷‍♀️

Az én párom férfiként többet dolgozik mint én nőként.

A házimunkát megcsinálom én. Így van egyensúlyban a kettő.

2022. szept. 21. 15:22
 12/38 anonim ***** válasza:
26%
Ferfikent azt gondolnam hogy egy havi 100 ezer ftbol van egy cseledem, takaritonom, bebiszitter, titkarno, szakacs stb. A not meg iranyithatom, mert o is tudja barmikor kidobhatom mert hat nem epitett karriert, ugyse tud hova menni.
2022. szept. 21. 15:40
 13/38 anonim ***** válasza:
93%

Azt, hogy keressen más balekot. A legtöbb ember ezt mind megoldja munka mellett. A mai gépesített világban el nem tudom képzelni mit tud valaki otthon 8 órában háziasszonykodni. Arra meg nincs igényem, hogy minden nap 3 fogásos vacsi várjon otthon. Egy egyszerűbb kaját fél óra alatt meg lehet csinálni, azt lehet enni 2 napig, és akkor így főzni sem kell sokat.

Ha gyerek van, akit hozni-vinni kell, akkor még a részmunkaidőt el tudom képzelni, hogy praktikusabb. De egész nap otthon vakarni, mikor közben a gyerek intézményben van, az vicc.

2022. szept. 21. 16:04
 14/38 anonim ***** válasza:
21%
Érdekes. Itt a többség azt mondja keressen más szerencsétlent ez a nő. Más kérdésnél a kérdező van lehordva mert az eltartott felesége pénzporszívó és milyen dolog hogy nem ad neki eleget hanem magának vett valamit ezer évbe egyszer. Pffff ez a gyakori.
2022. szept. 21. 16:15
 15/38 NTBS ***** válasza:
100%
Tartósan nem mennék bele.
2022. szept. 21. 16:30
 16/38 anonim ***** válasza:
51%
Irány Japán!
2022. szept. 21. 16:39
 17/38 anonim ***** válasza:
51%
Majdnem minden haztartas ilyen, csak a no meg dolgozik is mindemellé
2022. szept. 21. 17:26
 18/38 anonim ***** válasza:
88%
A 21. századi férfi hozzá van szokva, hogy a nő napi 8 óra munka mellett is megcsinálja ezt, szóval a régi felállás már nem biznisz nekik.
2022. szept. 21. 17:27
 19/38 anonim ***** válasza:
83%
11 nőbe is van papucs, pl Te
2022. szept. 21. 17:29
 20/38 anonim ***** válasza:
71%
Kicsit olyan Al és Peg Bundyra emlékeztetne a szituáció.
2022. szept. 21. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!