Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Bántana ha a párod nem szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántana ha a párod nem szeretné a főztödet?

Figyelt kérdés

A páromnak nem igazán ízlik a főztöm, ezért azt szeretné ha menüket rendelnénk. Bevallom, nekem ez egy kicsit rosszul esett, mert szerintem nem főzök rosszul, pont úgy, ahogyan az anyukám és én az ő ízesítését is szeretem. Azt szoktam meg.

De ha meg belegondolok nekem is könnyebb lenne rendelni és lassan amúgy is annyira drágulnak az élelmiszer árak+a villany (villanysütő+villanytűzhely), hogy nem lesz drágább menüket rendelni. Na mindegy. Ettől függetlenül bánt. Mondtam neki azt is, hogy akkor főzzön ő, de ő nem akar a hétköznapokon azzal szórakozni. Egyébként próbálgattam több fajta ízesítèst is husiknál, meg főzelékeknél, de azt mondta, hogy neki az éttermi jobb.

2022. szept. 19. 22:09
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
91%
Nem esne rosszul, mondanám hogy főzzünk együtt párszor, mondja el, hogy ő hogy szereti stb.
2022. szept. 20. 04:27
 12/17 anonim ***** válasza:
86%
Engem nem zavarna, amíg a saját pénzébőp rendelget kaját.
2022. szept. 20. 04:59
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Imádok főzni, persze nem esne jól, de elfogadnám és nem erőltetném. Ha nem szereti azt az ízvilágot, amit én, akkor nem szereti, ez nem személyes támadás, hanem egy tök szubjektív dolog. Ízlésről ormális ember nem nyit vitát. Viszont továbbra is imádnék főzni, tehát az étkezését magának kellene megoldania.
2022. szept. 20. 10:06
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

“ Mondtam neki azt is, hogy akkor főzzön ő, de ő nem akar a hétköznapokon azzal szórakozni.”

Ja de te szorakozhatsz a fozessel, erdekes. Akkor te fozz magadra, o meg rendeljen, ennyi.

2022. szept. 20. 11:26
 15/17 anonim ***** válasza:
80%
Hogyan ízesítesz? En is ettől félek, hogy nem elég jol főzök.
2022. szept. 20. 13:43
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem aztán mindegy lenne. Akkor oldja meg az étkezését ahogy akarja. Én biztos hogy magamra főzök, mert egyrészt betegség miatt speciális diétán élek, másrészt elég érzékeny a gyomrom. És nem mindegy, hogy adott étel miből kèszül, mi van benne. Pl az étolajjal készített ételektől gyomorgörcseim és hasmenésem lesz. Ha ecetes akkor ugyanez, továbbá fruktóz és laktóz èrzékeny is vagyok.

A saját kajája akkor ezek után legyen az ő dolga. De keresse is meg rá a plusz pénzt.

2022. szept. 20. 17:43
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk felfognám, hogy nem mindenkinek ugyanaz az ízlése.

Hogyha a párom anyjának szájíze szerint főznék, minden nap húst hússal ennénk, mert ott az az "étel", más nem.

Ha anya szájíze szerint, akkor főzelék menni a dögivel, mert ő azt szerette :D

Szóval főzök úgy, ahogyan nekünk megfelel, és ha neki valami nem ízlik (előfordul), akkor szól, és ötletet ad, hogy miként változtassak.

Néha meg rendelünk ételt.

2022. szept. 22. 17:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!