Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Bántana ha a párod nem szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bántana ha a párod nem szeretné a főztödet?

Figyelt kérdés

A páromnak nem igazán ízlik a főztöm, ezért azt szeretné ha menüket rendelnénk. Bevallom, nekem ez egy kicsit rosszul esett, mert szerintem nem főzök rosszul, pont úgy, ahogyan az anyukám és én az ő ízesítését is szeretem. Azt szoktam meg.

De ha meg belegondolok nekem is könnyebb lenne rendelni és lassan amúgy is annyira drágulnak az élelmiszer árak+a villany (villanysütő+villanytűzhely), hogy nem lesz drágább menüket rendelni. Na mindegy. Ettől függetlenül bánt. Mondtam neki azt is, hogy akkor főzzön ő, de ő nem akar a hétköznapokon azzal szórakozni. Egyébként próbálgattam több fajta ízesítèst is husiknál, meg főzelékeknél, de azt mondta, hogy neki az éttermi jobb.

2022. szept. 19. 22:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
Nekem is rosszul esne.
2022. szept. 19. 22:13
 2/17 anonim ***** válasza:
91%

Az hogy neki nem ízlik, nem jelenti azt, hogy nem jó. Egyszerűen más az ízlése vagy máshoz van szokva.

Ha te kívánsz egy régi ízt, amit szeretsz, főzd meg és élvezd, vagy eszik belőle vagy nem, legfeljebb több marad neked.

És persze rendeljetek, amit akartok.

2022. szept. 19. 22:14
 3/17 anonim ***** válasza:
100%

Ezzel nem lehet mit kezdeni, mert egyikőtök sem hibás. Lehet, hogy neki rossz az ízlése, de az sem kizárt, hogy te főzöl rosszul.

Egyezzetek ki egy döntetlenben! Te főzz csak magadnak, ő meg rendeljen magának! 😉

2022. szept. 19. 22:14
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
nem
2022. szept. 19. 22:32
 5/17 anonim ***** válasza:
83%
Persze hogy bántan, tők jogos hogy rosszul esik.
2022. szept. 19. 22:35
 6/17 anonim ***** válasza:
96%

Lehet, hogy azt szoktad meg, de mi van akkor, ha már anyukád sem főzött jól?

Ezzel együtt, ha nem ízlik neki, akkor egyen amit szeretne, neked meg egy gonddal kevesebb.

2022. szept. 19. 22:42
 7/17 anonim ***** válasza:
100%

Érdekes kérdés. Annyira azért nem viselne meg. Mondjuk a spagettit biztosan meg tudom úgy csinálni, hogy bárki megegye. Ez már igazolást nyert az egyik főzőversenyen.

A krumplis tésztámmal viszont már nem biztos, hogy mindenki ki lenne békülve. De itt jön be az a trükk, hogy főzzünk közösen. Ha együtt csináljuk, nem lehet olyan rossz, vagy ha mégis, akkor nem csak enyém a felelősség.

(Egy pasi)

2022. szept. 19. 22:53
 8/17 anonim ***** válasza:
66%

Nekem bárhogyan készítik el a krumplis tésztás, a káposztás tésztát, a tökfőzeléket, a paprikás krumplit és a spenótot, nem fogom megenni.

Tehát a kérdés az, hogy rosszul vagy rossz kajákat csinálsz!

Mindkettőre ugyanaz a megoldás: Receptből kell főzni. A párod azt mondja, hogy ez a recept tetszik neki, te pedig elékszíted. Aki tud olvasni, az tud főzni.

2022. szept. 20. 01:20
 9/17 anonim ***** válasza:
80%
Nem, van akinek nem izlik
2022. szept. 20. 03:18
 10/17 anonim ***** válasza:
91%
Én magamnak főznék, ő meg egyen amit akar. Felnőtt ember, oldja meg, ha ennyire válogat.
2022. szept. 20. 04:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!