Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Együttélés alatt derül ki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Együttélés alatt derül ki jobban a kapcsolat milyensége,minősége?

Figyelt kérdés
Párommal 3-4 évig jártunk nem éltünk együtt. Eljártunk programokra,utazgattunk együtt voltunk de nem éltünk együtt. Alapjába véve szeretjük,kedveljük egymást. Voltak néha így is vitáink,de elenyésző. 4 év után össze költöztünk, és ekkor döbbentem rá olyasmire hogy gyengék feléje az érzelmeim,szeretem,kedvelem,vonzódom is hozzá csak valahogy mikor együtt éltünk kicsi ürességet éreztem,gyengének éreztem a kapcsolatot ugyanúgy mentünk jobbra ballra akkor is csak valahogy nem volt teljesen szuper,nem teljesedett ki a kapcsolat számomra. Nem éreztem otthon magam, gyenge volt valahogy. Most újra szülőkkel élünk,összejárunk nevetünk elvagyunk de úgy érzem az együtt töltött albérleti idő miatt amit ott éreztem amiatt nem kellene ezt folytatni. Lakva ismerszik meg a másik és a kapcsolat szintje is? Ezért is érdemes összeköltözni,hogy kiderüljön a másik ember és vele az érzelmeinkre is jobban rátudunk jönni?

2022. szept. 12. 14:09
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
Igen.
2022. szept. 12. 14:23
 2/8 anonim ***** válasza:
92%
Igen, jobban értékeled, amikor órákig rákészülsz valakire, hogy találkozni fogtok és más, amikor már reggel ott van és csak a karodat kell kinyújtanod. Más amikor le tudod mondani a találkát, ha fáj a fejed és más, amikor ott van és akkor is beszélgetni akar. Ez mindenkivel így lenne. Szerintem együtt lakva már nem szenvedélyt kell keresni, hanem azt, kivel érzed szabadon és otthonosan magadat, aki a rosszabbik arcodat is elfogadja és annak ellenére is szeret. Ettől még lehetsz morcosabb, ha stresszes volt a napod vagy bal lábbal keltél és lehetsz felpörögve, ha bunjee-jumpingoltatok. De a párkapcsolatot az akaratnak kell sokszor már ezen a szinten tovább vinnie és nem a hangulatoknak. Kicsit olyan, mint a munkahely, aminél nem mindig van kedved bemenni, de ha elhivatott vagy és valami sikert érsz el, akkor nap végén mégis megveregeted a vállad. Én nem hiszek abban, hogy a falhoz lapulva kellene vizsgálgatni magad, hogy eléggé szereted-e a barátnődet, mert akkor csak a negatívumokra fogsz figyelni, ami erősen befolyásolni fogja a vizsgálat eredményét. Ha unatkozol, kétségeid vannak, üresség fog el, vagy pont több saját időre lenne szükséged, mert sok a az összezártság, akkor ne kívülről várd, hogy gondolatot olvasson, hanem kommunikálj, na meg ami a te részed, azért tegyél.
2022. szept. 12. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlen. Illetve ezt így nem lehet általánosítani. Minden kapcsolat más.

Nálunk semmi plusz információt nem jelentett a másikról. De mondjuk átvészeltük már pár év együttlét után azt, hogy ő elveszítette komoly betegségek után mindkét szülőjét, szóval sok újat nem tudunk mutatni egymásnak.

2022. szept. 12. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Mi 1 évig jártunk,+ fél évet együtt éltünk az esküvőnk előtt. Semmi meglepetés nem ért csak azèrt mert járásról összeköltözésre vàltottunk. Alig vártuk mindketten, és első perctől imádunk együtt élni. ( Azóta is).

Olyanokat érhet csalódás összeköltözéskor, akik nem ismerték meg egymást eléggé, nem volt őszinte a kapcsolat, nem önmagukat adták, alakoskodtak stb stb.

Kb Ezekre a viszonyokra szokták azt mondani, hogy " csak dugni jártak össze". Ismerkedés, valódi kommunikáció nem volt.

2022. szept. 12. 16:56
 5/8 anonim ***** válasza:
58%
Mi három hónap után költöztünk össze, másfél éve. Azóta is minden remek, sokkal jobban megismertem öt másfél év alatt, mint azt az exemet, akivel négy évet voltunk együtt, de “csak” jártunk….
2022. szept. 12. 17:07
 6/8 anonim ***** válasza:
81%
Elég egyértelmű.
2022. szept. 12. 18:10
 7/8 anonim ***** válasza:
61%
A szürke hétköznapokat mindenki máshogy kezeli. Az évek során is változik az ember, egy kapcsolatban vagy összecsiszolódnak, vagy az egyik elkoptatja a másikat. Ezt csak együttélés során lehet látni. Néha még ott sem.
2022. szept. 12. 19:30
 8/8 anonim ***** válasza:
61%
Kettes válaszolóval teljes mértékben egyetértek, így nem írnám le mégegyszer.
2022. szept. 13. 13:50

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!