Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lányok! Ti szeretitek elaltatn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti szeretitek elaltatni a párotokat? Vagy inkább ti szeretitek, ha ő altat el?

Figyelt kérdés
Szerintem sokaknak egy kapcsolatban nagyon bensőséges pillanat, és fontos kérdés, hogy együtt szeretnek-e elaludni egymással, vagy esetleg az egyik kifejezetten szereti, ha a másikat elaltathatja.
2022. szept. 11. 17:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
61%
Én szeretek hozzábújni és együtt elaludni. Egy volt barátommal viszont volt rá példa hogy esti mesét olvastam neki, megvolt az a bensőséges hangulata.
2022. szept. 11. 17:04
 2/12 Noren1989 ***** válasza:
0%
A kloroform 5perc alatt6.
2022. szept. 11. 17:10
 3/12 anonim ***** válasza:
76%
Mi ha lefekszunk aludni az úgy néz ki, hogy én öt perc alatt bealszom, ő meg órákkal később. :D
2022. szept. 11. 17:38
 4/12 anonim ***** válasza:
88%
Szeretem ha összebújva alszunk el. Kis kifli nagy kifli:)
2022. szept. 11. 18:02
 5/12 anonim ***** válasza:
18%

És te a kis kifli vagy a nagy kifli szeretsz lenni? :)

2022. szept. 11. 18:07
 6/12 anonim ***** válasza:
71%

Nem értem, mit jelent, hogy elaltat. Lefekszem, becsukom a szemem, nem tud abban segíteni, hogy az öntudatlanság előbb jöjjön.

Valaki segítsen megérteni, mert ahogy látom, csak én nem értem ezt.

2022. szept. 11. 18:28
 7/12 anonim ***** válasza:
77%

5.

Kis kifli;)

4#

2022. szept. 11. 18:32
 8/12 anonim ***** válasza:
78%
Összebújva alszunk el.
2022. szept. 11. 19:49
 9/12 anonim ***** válasza:
71%

Mi mindig együtt alszunk el összebújva! Általában a mellkasára fekszek és úgy alszunk el,de sokszor van kis kifli-nagy kifli is.

24/n

2022. szept. 11. 19:54
 10/12 anonim ***** válasza:

Együtt alszunk, a nagy melegben csak a hatunkat/fenekunket dugtuk ossze vagy esetleg mindketten hason fekudtunk es atdobtuk egymason a karunkat. Mostanaban kiskifli-nagykifliben alszunk, vagy neha szembol bujunk ugy, hogy en felig a mellkasan vagyok.

En jobb alvo vagyok, hamarabb elalszom, mig o fent van meg egy darabig. Mindig elaltat simikkel.

En delutan szoktam ot alomba simogatni ha latom, hogy faradt munka utan.

27/F, 25/N

2022. szept. 12. 06:32
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!