Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátnőmnek, hogy zavar egy szokása?
Ez nem az, amikor elkezd neked mondani valamit, és közben csinálja tovább multitasking ezt meg azt, befordul a harmadik szobába és még mindig mondja? Mert ezt én is csinálom :) Bár ordítozni nem szoktam. De egyszer valami férfi és női agy előadásban hallottam poénosan kifejtve, hogy fizika törvényei a nőkre is vonatkoznak... és azóta rajtakapom magam.
Szóval mit tehetnél, játszma helyett mondd el a barátnődnek, hogy zavar. Egyébként ezt a "nem hallom" játékot meg a kiskamasz fiam csinálja direkt, utána meg neki áll feljebb, ha odamegyek, leveszem a füles és elismétlem, mert ő elsőre is hallotta, csak nem volt kedve épp nyögni rá egy okét, mert a játék izgalmasabb és ne zavarjam. Pláne ne azzal, hogy mikor hagyja abba, mert már lefekvés van és így nyert néhány percet.
Ez szimplán rossz szokás, de nem fogod tudni leszoktatni róla.
A barátom is ilyen, én ignorálom. Majd miután bejöttem a szobába, megismételheti, amit akar, és válaszolok, de nem két külön helyiségből fogunk ordítva kommunikálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!