Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Akik nem akarnak gyereket,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nem akarnak gyereket, miért mentegetőznek?

Figyelt kérdés

Állandóan magyarázkodnak. Miért nem tudják bevallani hogy figyi, lusta vagyok, nem akarok alkalmazkodni, nem akarok gyerekre vigyázni, éjjelente 20x felkelni, utálom a hisztijeit, sokba kerül, nem maradna idő magamra, sem anyagiakban. Délig szeretek dögleni, ez gyerek mellett lehetetlen...stb.

Sokkal tisztább lenne így a helyzet, mint magyarázkodni hogy ők milyen szuper emberek hogy nem akarnak gyereket és hogy az milyen jó mindenkinek meg hogy nincs rá pénz.

2022. aug. 31. 21:07
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
83%
én bevallom, amiket leírtál, kb mind oka, nem is szeretem a gyerekeket, drága is felnevelni, és nem vagyok "szuper ember", de a jövőre is tekintettel vagyok, csak 2 éves koráig a sok pelenka miatt óriási mennyiségű hulladékot termel egy gyerek
2022. aug. 31. 21:10
 2/32 anonim ***** válasza:
91%
Azért, mert a gyerekmániás nem fogadják el azt a választ, hogy "mert nem akarok és ennyi", mert ha ezt válaszolják, vagy őszinték, akkor megy a lelkiterror és a kicsinálás. Amúgy bizonyos esetekben nemCSAK az az oka, hogy délig akar dögleni, nem akar felelősséget vállalni... én pl. látom azt is, hogy a gyereknek lenne mellettem pokol az élete, mert a szüleim sem voltak alkalmasak szülőnek, és érzem azt, hogy átragadtak rám a szüleimtől olyan viselkedések, amik naggggyon nem az ideális, sőt akár tűrhetően jó szülő ismertetőjegyei (azon felül, hogy még szeretném kiélvezni az életet és a hobbijaimat addig, amíg elég aktív vagyok :D).
2022. aug. 31. 21:13
 3/32 anonim ***** válasza:
96%

Miért is kell ilyen degradaloan beszelned róluk...??

Nem kötelező gyereket vállalni

Mert csak

4/32 anonim ***** válasza:
97%
Én felek a terhessegtol, a szulestol, a komplikacioktol, hogy hiába adok meg neki mindent itthon, az iskolai közeg elrontja…
 5/32 anonim ***** válasza:
92%
Pont azért, mert ilyen gusztustalanul beszélsz róluk.
2022. aug. 31. 21:28
 6/32 anonim ***** válasza:
100%
Én is bevallom ahogy az 1-es. Én sem szeretem őket. Persze úgy igen mint családtag de hogy sajátként foglalkozzak egyel az teljesen kizárt. Így legalább nem teszek lelkileg tönkre egy gyereket mint manapság sok szülő.
2022. aug. 31. 21:33
 7/32 anonim ***** válasza:
9%

Dehogynem bevállalják.

Volt már kérdés ezzel kapcsolatban, volt aki megirta hogy ő saját magát szereti meg lusta meg nem akarja hogy a párja ne ővele foglalkozzon. Nő volt...

2022. aug. 31. 21:36
 8/32 anonim ***** válasza:
92%
És az, hogy nő volt, miért kap három pontocskát?
2022. aug. 31. 21:39
 9/32 anonim ***** válasza:
95%
Mentegeőznek a rosszbajt. Ha nyíltan elmondjuk az okot, utána pont ti, a magukat tökéletesnek valló személyek bánnak velünk utána úgy, mint a számkivetettekkel, vagy ha sugárfertőzöttek lennénk.
2022. aug. 31. 21:40
 10/32 anonim ***** válasza:
96%

Oké, akkor figyi, lusta vagyok, nem akarok alkalmazkodni, nem akarok gyerekre vigyázni, éjjelente 20x felkelni, utálom a hisztijeit, sokba kerül, nem maradna idő magamra, sem anyagiakban. Délig szeretek dögleni, ez gyerek mellett lehetetlen...stb.

Most már nyugodtan mehetsz aludni.

De amúgy nem, nem ez a fő indokom, ha lusta szar lennék, nem mennék munka után esti képzésre, onnan meg edzeni. Melyik az a pont a napomban, ahova illik egy gyerek anélkül, hogy tönkretennék mindent, amiért megdolgoztam/dolgozom? Mert én nem látok ilyet. Én így vagyok hasznosabb, nem szülőként. Ez való nekem, ebben tudok többet tenni az életem során, nem szülőként. Nem tetszik? Miért? Talán szívesebben csináltad volna te is ezt, ha tudtál volna védekezni? Pech. Mert ha elégedett lennél a szülő-léttel, nem itt vernéd a nálad, az biztos.

Az értelmesebbeknek pedig:

A legtöbb szülő is ugyan ekkora rakás lusta szar, ha nem nagyobb. A pulya mögé bújva lógnak a melóból, hisztizik előre magukat a sorban, alkudoznak, visszaélnek mások jóindulatával. Nem lehet tőlük megszabadulni sem a gyerek miatt, ha épp nem fizetik az albérletet. Ha igénytelen dagadt állatok, az is a gyerek miatt van természetesen. Tartják a markukat és szemrebbenés nélkül nézik, ahogy a nulleffortos kölkük másokat bosszant egy közösségben.

Miről is beszélünk? Attól, hogy valaki nem védekezett, még nem lesz szorgalmas. Ugyanolyan lusta tetű lehet, csak mellé még árt is a társadalomnak. Pont, mint mikor a csótányok szaporodnak.

Nem kell előadni egy szülőnek sem, hogy milyen szuper ember. Egyrészt az, hogy csinál egy gyereket, önmagában haszontalan, ha nem fektet bele különös energiát (és anélkül is fel tud nőni egy gyerek), akkor kifejezetten kártékony is. Ha más valaki idecsinál egy levegőelszívót saját felelősségre, jó lenne ha tenne azért, hogy a társadalmat is szolgálja az abszolút minimumon kívül.

De amíg én nyugodtan elküldhetek bárkit a qrva anyjába és napestig lebzselhetek gyakorin, egy szülőtől ez bűn. A lárvádat gondozd, ne a felnőtt honfitársaidat. Nekünk volt anyánk, aki nem csak az agyát játszotta a neten gyerektelenekkel hadakozva, hanem a saját feladatait látta el.

Jó lenne ha a tiédnek is lenne.

2022. aug. 31. 21:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!