Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért mentegetőzik egy korábbi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mentegetőzik egy korábbi miatt, ahelyett hogy azt mondaná, mit szeretne ezentúl?

Figyelt kérdés
egy randi kapcsán átvert. én meg szépen lezártam vele. erre mentegetőzik, hogy miért nem ért rá bla bla. de olyat egy szóval sem mond, hogy szeretne látni, beszélni, találkozzunk, csak addig jut el, hogy felhívhat e még. mentegetőzik, mentegetőzik én meg ezzel nem tudok mit kezdeni. ha megint hívna, megint ezzel jönne, hogy haragszom e. valójában nem is akar találkozni, csak sérelmezi, hogy "kidobtam" és más semmi?
2012. dec. 26. 11:13
 1/5 A kérdező kommentje:
szóval hogy jussak el ebből odáig, hogy ő akarjon velem találkozni?
2012. dec. 26. 11:14
 2/5 anonim ***** válasza:
ne keresd.
2012. dec. 26. 11:27
 3/5 A kérdező kommentje:

ő keresni fog

nem tudom mit mondjak, hogy mondjam. tuti megint a mentegetőzésekkel fog indítani. arra nem vagyok kíváncsi. mintha fel akadt volna a lemez...

2012. dec. 26. 11:47
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem érdekelnek a kifogásaid,szivi.Átbasztad a fejem?Át!Találkoztunk,ahogy megbeszéltük?Nem!Akarsz még valamit tőlem?Ha igen,arról beszélhetünk,de ebből már elegem van.
2012. dec. 26. 12:27
 5/5 A kérdező kommentje:

nagyon köszi :)

ez a belevaló szöveg miért nem nekem jutott eszembe? ;)

tuti szuper ütős lesz!

2012. dec. 26. 17:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!