Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan védekeztek az ellen, hogy a barátnőtök ne használjon ki?
Röviden 1-1.5 éve nem volt kapcsolatom. 30 éves vagyok és olvasván a sok fórumot, illetve hallván egy-két történetet, az a félelmem van, hogy jó pár nő igen csak kihasználhatja a barátjukat, párjukat?
Találkoztam annó olyan emberrel, még anno raktárosként aki hajléktalanná vált, miután elvált az asszonytól, a nőé maradt a lakás illetve a férfinak 30-40%-ot kellett fizetnie a fizetéséből(2 gyermek után), plussz albérlet, ami Pesten lehetetlen, és előbb utóbb az utcára került.(albérlet 100-as kb, plussz a kaja 40-50 ezer minimum, illetve 45-50 évesen nem te vagy a legkeresettebb ember a munkaerő piacon, könnyen rossz minőségű vagy semmilyen munkát se találsz) Amikor vele együtt dolgoztam,akkor már felállt ebből a helyzetből, és volt már albérlete és dolgozott is.
Ti hogyan védekeznétek az ellen, hogy ne kerüljetek az utcára? Milyen mondokon szokták a nők "kizsákmányolni" a pasijukat, mit lehet ez ellen tenni? Inkább férfiak véleményét várom.(a normálisan kell választani választ is elfogadom, de ezen kívül se ártana egy-két tipp, hogy mivel szokták lenyúlni a nők a pasijukat/férjüket)? Mit lehet tenni ez ügyben? Légyszi a kérdésre válaszoljatok, és ne engem minősítsetek!
Nem szabad akárkinek gyereket nemzeni. Ahogy szülni is csak rendes férfinak kell szülni.
És csak akkor vállalni, ha anyagilag is belefér.
Ha nincsenek a gyerekek, a nő nem is tudta volna vinni a házat, plusz gyerektartásival sem lenne probléma.
Kamu
Vagy eleve a nőé volt a lakás vagy kifizette a pasit.
Mellesleg a férfiak is ugyanúgy kihasználhatják a nőt.
Kétlem, hogy nőd lenne.
Az első válaszolónak köszönöm a válaszát. Az rendben van, hogy akkor még normális, nah de egy sebzett női szív megváltoztathatja.
A második kérdezőnek csak, annyit, hogy igen most egy ideje nincs barátnőm, és félek, hogy én is olyan lúzer leszek mint az illető úriember. A nőknek sokkal jobbak a kommunikációs skilljeik, illetve ha szerelmes vagy akkor az ember néha vak is. A kérdésem még mindig arról szól, hogy mire érdemes figyelni?
Nem jövök össze csöves prostikkal és nem vagyok egy hülye balek talán?
Azt lehet kihasználni, aki hagyja. Ha hülye vagy, az nem a csajod baja.
"olvasván a sok fórumot, illetve hallván egy-két történetet, az a félelmem van, hogy jó pár nő igen csak kihasználhatja a barátjukat, párjukat?"
Akkor én is olvassak fórumokat, hallgassak sztorikat és gondoljak arra, hogy minden férfi meg akar verni, ezt hogy lehet elkerülni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!