Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ha a párotok olyan ételt főz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párotok olyan ételt főz amit nem szerettek, megeszitek azért? Mi az amit még igen, és mi az amit már nem?

Figyelt kérdés
2022. aug. 17. 22:21
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
94%
Tudjuk egymásról, hogy ki mit szeret és mit nem és ha ő épp olyat kíván meg, amit én nem szívesen ennék, azt előre megbeszéljük és akkor addig én eszek mást. Jellemzően olyat, amit meg ő nem szeret és ha kettőnkre főzök, akkor nem csinálok.
2022. aug. 17. 22:27
 2/14 anonim ***** válasza:
92%

Nem eszem meg, csinálja magának, ha jólesik. Ezen nem fogok vitatkozni, eszem mást.

Ezt normális kapcsolatban meg lehet beszélni, amúgy nálunk én főzök többnyire, pld. utálom a halat, én azt biztosan nem csinálok, de tőlem nyugodtan ehet.

2022. aug. 17. 22:28
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Egyszer megettem valamit amiről fogalma se volt hogy kell megcsinálni és az egésznek olaj íze volt (azt mondta ne egyem meg xd), Nyilván amit alapból utálok bármilyen formában azt el se kezdem.
2022. aug. 17. 22:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Megenném. Én a legtöbb ételt megeszem, ha nem kifejezetten rosszul van elkészítve. Nyilván, ha magában az elkészítés módjában van hiba és rágós vagy mócsingos vagy brutálisan sós vagy édes akkor nem enném. Viszont nagyon kevés olyan étel van amit egyszerűen utálok és megenni sem tudnám.
2022. aug. 17. 22:38
 5/14 anonim ***** válasza:
66%
Két külön dolog, ha valami rosszul sikerül, vagy hogy valamit nem szeret az ember. Én szegény családban nőttem föl, mindennek örültünk konkrétan, és azt is megeszem, amit nem szeretek a legjobban, mert szeretek és fontos is változatosan étkezni. Nem csinálom azt amit már több helyen is láttam, hogy valaki nem eszik meg valamit mert fúj ez máj vagy spenót, nekem ez luxus. Viszont, ha valami rosszul sikerül, akkor is megeszem (el lett szóval stb), de ha nagyon ehetetlenül lett rossz, akkor kidobjuk (szerencsére ilyen ritkán van, csak akkor ha valami nagyon odaég).
2022. aug. 17. 22:39
 6/14 anonim ***** válasza:
Szóval helyett sózva, hupsz.
2022. aug. 17. 22:40
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Biztos, hogy nem.
2022. aug. 17. 22:49
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor egyikünk a másiknak főz, olyat csinálunk amit mindenki szeret. Amúgy ha olyat akarna enni, amot én nem szeretek, mondanám hogy egye nyugottan én is csinalok valamit magamnak. De biztosan nem eröltetnenk olyan etelt a másikra amit nem szeret.
2022. aug. 17. 23:58
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretek valamit mért enném meg? Mert megsértődik? Min, hogy nem szeretem? Oviiiiii
2022. aug. 18. 00:42
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván nem. Eleve nem főzünk egymásnak olyat amit a másik nem szeret.
2022. aug. 18. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!