Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen benti tevékenységeket végezhetnénk a párommal?
Figyelt kérdés
2022. aug. 14. 10:56
3/8 A kérdező kommentje:
Kevésbé alap dolgok? Kicsit ilyen saját 'fejlesztésekre' is kíváncsi vagyok. Én szoktam kivágni kérdéseket és abból húzunk, stb.
2022. aug. 14. 11:05
5/8 anonim válasza:
Barchoba, keresztrejtvény, sakk, akasztófa (régi játék), online tanulás pl.: talpmasszázs.
7/8 anonim válasza:
Bújócska. Vagy keressétek meg Narniát a szekrényben.
8/8 anonim válasza:
Hát első exemmel pankrációt megszégyenítő birkózást folytattunk le néha, nem tudom milyen fazságra van igényetek. Ha azzal kérkedik, hogy mindenkit megver társasba akkor verd meg társasba, hogy mutasd hogy igazi férfi vagy, ha meg vesztesz hát ez van xD
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!