Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire vannak igaz barátaitok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vannak igaz barátaitok?

Figyelt kérdés
Én úgy vagyok ezzel hogy senkiben nem lehet megbízni sajnos. Mindenkit csak saját érdekeit nézi.
2022. aug. 13. 16:33
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem csak egy van. Kettő volt, de a másik nagyon megváltozott és mérgező volt, sokat ártott, így vele megszakítottam a kapcsolatot.

De a párom is nagyon támogat mindenben és lehet rá bármiben számítani :)

2022. aug. 13. 16:43
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az ember idősödik, úgy jön rá, hogy jó ha 1-2 van, de olyan is megesik, hogy épp senkit nem tud annak mondani.

Aki azt hiszi van 20 barátja az mindenkire rámondja akivel ivott már egy sört. Ez igaz nőre és férfira is.

2022. aug. 13. 16:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Semennyire
2022. aug. 13. 16:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerencsére nincsenek "barátaim", de barátaim sem.
2022. aug. 13. 17:54
 5/5 anonim ***** válasza:

Akiről azt hittem, hogy igaz barátok - nos ők döfték belém nem is a kést, hanem egyenesen a dárdát.

Nem tudok már bízni, főleg a mosolygós,közvetlen emberekben...

2022. aug. 15. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!