Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Jól sejtem, hogy ez a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól sejtem, hogy ez a közös élet nem igazán fog működni?

Figyelt kérdés

3 hónapja költöztem össze a barátnőmmel, 2 éve vagyunk együtt.

Én 27f ő 24L.

Sok dolog van, ami zavaró sajnos, próbáltam beszélni ezekről de nem igazán vevő semmire.

Az egyik ami nagyon idegesítő, hogy a házimunkát telibe leszarja ahogy van. 3 hónap alatt 1-2x mosogatott el talán, 1-2 alkalommal kitakarította a fürdőt és kész. 3 hónapon keresztül ez is zavaró már, de ami felnyomta a pumpát az az, hogy most szabin van, én dolgozok. Este 10kor pedig arra érek haza, hogy a mosogatóból kifolynak az edények.

Rendszeresen ott hagyja a maradékot, ahol épp lerakja a tányérat/poharat. Legyen az mekis kaja, joghurt, szendvics, kiöntött kávé vagy akármi. Ezt már kérdeztem tőle, hogy direkt csinálja e, mert először azt hittem trollkodni akar velem, de rájöttem, hogy nem direkt csinálja, hanem egyszerűen ilyen.

A házimunkába úgy nem sikerül részt vennie, hogy ő amúgy csak naponta 6 órát dolgozik, szinte mindig délután, míg én teljes munkaidőben vagyok.

A másik természetesen a pénz. Cigire van pénz, de konkrétan veszegedést csinált abból, hogy én 15 EZER Ft-ért, így 2022-ben bevásároltam kajából hétvégén.

Többször mondtam neki azt is, hogy egyrészt nekem hosszú távon nagyon drága dolog őt random cipelgetni kocsival ide-oda, másrészt sokszor az időmbe is alig fér bele. Most volt egy kettőstömegű + kuplung csere az autón. Megemlítettem neki, hogy úgy érzem beszállhatna tekintettel arra, hogy minden nap szinte használja utasként. Azt mondta nem az övé az autó és kész. Ezt még valahogy lenyeltem volna talán duzzogva, de még aznap este utalt 40.000 Ft-ot a láncdohányos anyjának, mert hogy most táppénzen van és nem tudná feladni a rezsit. (persze erőn felül a rezsit leszámítva kb mindenre is van pénze).

Ezek a dolgok nagyon megnehezítik számomra az együttélést, és nehezen tudom elképzelni így a jövőt.

2022. aug. 9. 19:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ja és egy depressziós néha többet eszik a kelleténél.
2022. aug. 11. 13:07
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi újság, kérdező?
2022. okt. 21. 16:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!