Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6ev után rájöttem, hogy nem fog működni a közös élet?
26eves srác vagyok.
6 éve vagyok együtt a jelenlegi párommal.
Sajnos kb fél éve érzem, hogy nem fog ez működni
Nem hozzám való. Hiába 26eves ő is sajnos fiatalon nem bulizott és most jött elő rajta a "barátnővel iszogatas) egész este/nap számítógépes játék. Sőt még ideg. Beteg is lett.
Szakítani próbáltam már...de nem tudtam mert valamennyire megszeretem...illetve akárhányszor szakítani akartam öngyilkossággal megfenyegetett...hogy öngyilkos lesz.....
Nekem ez így nagyon nem jó...
Hiába szeretem. Szeretnék egy normális kieeggyensulyozott barátnőt.
Sajnos rettentő hanyag... nemtörődöm mindennel kapcsolatban...kivéve a játék..
Kb 2 éve játékfuggo...nem hiszem, hogy mostanában hagyná abba.
Szerintetek hogyan szakitsak?
Ha mindig öngyilkossággal fenyegetőzik?
Plusz volt már rá példa.hogy megvágta az ereit..plusz ivott és tobb algopirint vett be rá.
Félek, hogy valami baja lesz illetve attól is..ha én nem leszek neki(hiába szarik rá a fejemre...de egy biztos pont vagyok az életébe) akkor elkanaszodik.... lecsúszik..meg többet fog inni..és ki tudja mit csinálni ..ezt nem akarom nem szeretném...(nálam lakik....)
Ne engedj az érzelmi zsarolásnak.
Soha nem fogja abba hagyni.
Egyszer volt egy pasi aki azt mondta, ha szakítunk megöli magát.
Mondtam neki, hogy nem megyek el a temetésére. És pont leszarom ha megöli magát.
Nem ölte meg magát. Nagyon csúnyán kiabáltam vele. Annyira dühös voltam, hogy azt akarta elérni rosszul érezzem magam.
Azt is mondtam neki, hogy akkor egy dilinyósabbal kevesebb lesz.
Szüleinek szólj, hogy nem szeretnél vele tovább kapcsolatban lenni, s ő öngyilkossaggsl fenyegetőzik, így kérd meg őket, hogy vigyék el szakemberhez, Te meg éld tovább az életed.
Mindenkit komolyan kell venni aki ilyet mond. Sose tudhatjuk, hogy ki az aki tényleg megteszi.
Viszont az érzelmi zsarolásnak én sem engednék, s ezt igy tudom kikuszobolni, hogy a hozza legközelebb álló családtagokkal megosztom.
7-es, ugyan melyik férfinak kéne egy idegbajos, öngyilkossággal fenyegetődző nő? Na meg az is, hogy játékfüggő, meg hanyag, ez se egy vonzó dolog.
Nagyon el vagy tévedve a férfiak lelkét illetően, ha azt képzeled, normális férfi erre vágyik. Maximum egy mazochista. Vagy egy másik játékfüggő.
Vedd komolyan a fenyegetést, de ne engedj a zsarolásnak.
Szóval szólj a családjának, szólj a barátainak az öngyilkossági terveiről, de szigorúan és határozottan szakíts vele. Ha te élsz nála, vagy közös az albi, költözz el. Ha ő él nálad, rakd ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!