Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nagyon macis férfivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nagyon macis férfivel tényleg nem fog működni a nemi élet?

Figyelt kérdés

Vékony lány vagyok 168 cm és 54 kg, megszerettem egy nagyon macis cuki férfival (118 kg) Nagy cuki has stb. Sosem néztem a külsőt és egyszerűen megszerettem.

Barátnőm szerint egy ekkora férfival nem fog működni a szex, sok ok miatt, ez vajon igaz?

2020. júl. 12. 22:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
75%
A barátnőd irigy, minden férfiből ki lehet hozni a tigrist, csak tudni kell, mikor és hol kell meghúzni a bajuszát:DD
2020. júl. 12. 22:15
 2/21 anonim ***** válasza:
23%
Lehet, hogy cukorbeteg a cukid, es az nem tesz jot a szexnek.
2020. júl. 12. 22:16
 3/21 anonim ***** válasza:
58%
2 Rossz helyen kapizsgálsz, mert nem minden cukorbeteg impotens:)
2020. júl. 12. 22:20
 4/21 anonim ***** válasza:
71%

Miért ne működne?

Volt egy kifejezetten kövér párom (150 kg+, majdnem 2 m), én meg 162 centihez voltam akkor 47-50 kg. Sosem volt baj a szexszel, és meglepő módon kB. Az összes partnerem közül neki volt a legmagasabb libidója.

2020. júl. 12. 22:22
 5/21 anonim ***** válasza:
63%
Macis??? 120 kiló dagadt, nem macis, hacsak a srác nem 190+ centi.
2020. júl. 12. 22:29
 6/21 A kérdező kommentje:
5. De szép nagy férfi, mint egy nagy maci... Amúgy 174 cm....
2020. júl. 12. 22:31
 7/21 anonim ***** válasza:
76%

174/120.

Egy malac, nem maci.

2020. júl. 12. 22:42
 8/21 anonim ***** válasza:
64%

Olyan magas, mint en, es ketszer annyi kilo.

Nekem nem kellene.

N

2020. júl. 12. 22:45
 9/21 anonim ***** válasza:
35%
Vannak férfiak, akiknek meg akarót nyelt, aszott, kóró nők nem jönnek be. Minden relatív kinek kicsoda milyen:)
2020. júl. 12. 22:47
 10/21 anonim ***** válasza:
89%

Nekem is volt ilyen. Nem tudom hány kiló volt, de nem a kicsit pocakos kategória, hanem az a magas, de mindenhol vaskos hatalmas hassal.

Nagyon sokáig barátkoztunk, szuper jófej, törődő humoros pasi volt, végül megszerettem, bár külsőleg nagyon nem jött be épp a nagy túlsúly miatt, de úgy voltam vele olyan rendes és cuki, adok a dolognak egy esélyt.

Hát pont a szexnél bukott meg a dolog :(

Én 160cm 55kg vagyok. Akárhogy feküdt rám, nyomott, folyton figyelt, hogy ne okozzon fájdalmat, de ha csak nem én voltam felül, nem jött össze.

Az se volt jó, ha én voltam felül, mert akkora darab volt, hogy a térdem nem ért le az ágyra, nem tudtam magam rendesen megtámasztani közben, nem tudom ezt jobban leírni, remélem érted, szóval félig gugolnom kellett rajta, az meg nagyon fárasztó.

Végül rettenetesen izzadt közben, ez tette be a kaput.

Tudom, nem tehet róla, de ahogy felettem volt, csepegett rám az izzadsága és nem kicsit, ez nagyon kiábrándító volt.

2 szexet élt meg a kapcsolatunk és szakítottam(nem mondtam el hogy ezért), nem akartam megbántani.

2020. júl. 12. 22:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!