Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Voltál már olyan helyzetben h...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voltál már olyan helyzetben h megkérdezted magadtól?

Figyelt kérdés

h mit keresek itt??

Nálam ez történt miközben barátnőm szüleinél aludtunk hvgn.

Annyira nem én vagyok ez a tvt bámuló mobilt nyomkodó, állatokat ajnározó típus.

Ha náluk vagyunk se mi ketten , se a szüleivel közösen se csinálunk semmit. Csak evés ivás alvás még a program.

2022. aug. 9. 18:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ki kényszerít rá? Csinálj valamit, amihez kedved van. Vagy menj haza.
2022. aug. 9. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mit csinálnál szívesen?!

Kérdezd meg a családját amikor ott vagytok,hogy nincs e kedvük azt csinálni.

2022. aug. 9. 18:37
 3/5 A kérdező kommentje:
Dehogy van kedvük. Állandóan hangoztatják mennyi munkájuk van és semmire nem jut idejük. De mindegy mikor megyek az biztos h v alszanak v tvznek, mobiloznak.
2022. aug. 9. 19:16
 4/5 anonim ***** válasza:
52%
Én nem járok ilyen helyekre. A rokonok sem érdekelnek. Kevés az időm ahhoz h fasságokat csináljak.
2022. aug. 9. 20:24
 5/5 anonim ***** válasza:

Éreztem. De én pont fordítva vagyok. Én is inkább pihenek hétvégén, vagyis szívesen elmegyek valahova, de jobb nekem a nyugis program, társasággal. A családom is ilyen, mi hétvégente, ha családi ebéd van, akkor eszünk, játszunk a gyerekekkel, beszélgetünk, pihenünk, néha egy kis délutáni alvás, stb. De volt egy exem, akivel nagyon ritkán lehetett pihenni, ők az a nagyon aktív család voltak, szerintem az alvást is időpazarlásnak gondolták, ha megálltak kicsit enni, az is rossz érzés volt nekik. Úgyhogy én fizikailag és mentálisan is elfáradtam, ha velük voltam. Egyszer elmentem velük a Balatonra. Ott kiderült, hogy nem ugyanazt gondoljuk a balatoni nyaralásról. Én mentem többször is egy barátnőmmel, napoztunk, fürödtünk, lángosoztunk, sokat beszélgettünk, este buliztunk, nekem ez volt a tökéletes program sorozat. Exemék meg órákon keresztül pihenés nélkül sportoltak, mivel én béna vagyok minden sportban és ők pont olyanok, akik meg is aláznak miatta, így én végig unatkoztam és rosszul éreztem magam.

Érdemes olyan párt választani, akivel egyezik ez, jó esetben a családjával is. Én pl a mostani páromnál vevő vagyok aktívabb, sportosabb programokra is, mert türelmes velem, nem bánt, ha nem megy elsőre, vagy épp nincs kedvem hozzá, de ő is szeret pihenni, filmezni, így csinálunk mindenfélét :)

2022. aug. 10. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!