Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi a velemenyetek arrol, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a velemenyetek arrol, ha a ferjeteknek/parotoknak olyan haverjai vannak, akik csaljak az asszonyt?

Figyelt kérdés

Vagy akar forditva is erdekelne, mi lenne a velemenyetek arrol, ha a baratnotoknek/felesegeteknek a legkozelebbi baratnoi tipikusan hutlenek, csaljak a parjukat?

Az en parom tudtommal nem tesz igy, es azert irom, hogy tudtommal, mert sajnos amit nem tudhatok 100%-ra azt nem is hiszem el 100%ra :) En mar csak ilyen vagyok az elet minden teruleten. Persze nem gyanusitom ok nelkul.. De a fejemben ujra meg ujra felbukkan a gondolat.. Vajon itt mennyire lep ervenybe a madarat tollarol, embert baratjarol mondas?

Olyan haverokrol beszelek, akik gyerekkori haverok, egyutt voltak gyerekek utana tinik majd ez a haversag felnottkorig is megmaradt. Azzal tisztaban vagyok, hogy tizen-huszon eves koraban a parom is falta a noket, jarta a bulikat, de a haverjai a feleseguk es gyerekeik mellett a mai napig (hiaba “nottek fel”) k*rvakhoz jarnak, rosszlanyokrol “rendelgetnek” es ugyan ritkan jarnak el az asszony mellol szorakozni, de akkor rarepulnek kemenyen a nokre,

mintha nem is lenne csaladjuk.

Na most parom jelenlegi legkozelebbi haveri kore meg mindig ez a banda. Azert elgondolkoztat, mikor veluk megy el valahova, hogy biztos ilyenekrol beszelnek, mert ezek a ferfiak masrol se beszelnek, csak ki milyen no, kit hogyan d*gnanak meg stb… Hogy akkor lehet, hogy o se sokkal kulonb naluk..

Legalabbis en nem vagyok egy ilyen tipusu no, es nincsenek is a kozeli baratnoim kozt olyanok, akik nyiltan csaljak fuvel-faval a parjukat, es ez sejtesem szerint lehet, hogy nem puszta veletlen.

Persze nem alszentkedni szeretnek, mi is megbeszeljuk alkalom adtan hogy ki milyen jo pali, ki milyen lehet az agyban, de ez csak fecseges szintjen megy.

Mi errol a velemenyetek?

2022. aug. 6. 22:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
94%
Az embert a barátai jellemzik a leginkább, mert őket önként választja és általában olyanokat, sőt, akikkel hasonló értékeket képviselnek. Én nem hiszek abban, hogy a kutyából szalonna lesz és aki egyszer falta a nőket, az most nekiáll papas-mamasat jatszani, maximum csak ideig-óráig.
2022. aug. 6. 22:45
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Együtt laktok? Mióta vagytok együtt?
2022. aug. 6. 22:45
 3/13 A kérdező kommentje:

Elsonek irom. Erdekes a velemenyed. Lehet, hogy neked van igazad. En azert ugy gondolom, meg ugy is, hogy en nem voltam ilyen, hogy 16-20 evesen meg altaban szorakoznak a fiatalok, nincs komoly kapcsolatuk, a fiuk beprobalnak mindent csajt stb. De ha ez megvolt, utana ezt jo esetben kinovi az illeto. Bar teny hogy sokan nem.

Masodiknak, nem lakunk egyutt konkretan de minden este egyutt alszunk, 10 percre lakunk egymastol, es 2 eve vagyunk egyutt.

2022. aug. 6. 22:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
És tudod, hogy neki mi a véleménye erről a viselkedésről, életmódról, amit kérdezel?
2022. aug. 6. 23:04
 5/13 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is van egy ilyen haverom. Neki már kifejtettem a véleményem, de ettől még haver, a feleségéhez meg semmi közöm.
2022. aug. 7. 00:25
 6/13 anonim ***** válasza:
80%
Nekem is van ilyen barátom. Ráadásul a közös baráti körben a párommal. Elmondtuk neki, hogy bírjuk, mint barátot, de ez undorító. Meg pletykálunk róla a párommal, mikor kettesben vagyunk.
2022. aug. 7. 00:52
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen nőkkel nem barátkozom, ennél többre van igényem. Hogy a pàrom kikkel haverkodik, az pedig az ő dolga. Megvan a sajàt értèkrendje, amihez tartja magát, de a haverjai magánügyeiből kimarad.
2022. aug. 7. 01:37
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
En nagyon elitelem a megcsalast, nincs is ilyen ember a barati koromben. Ha lenne, akkor en nem szeretnem tartani vele a kapcsolatot. Az engem is minositene, ha ilyenekkel lognek. Jogosan.
2022. aug. 7. 07:28
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

1-es vagyok

Érdekes, elég sok barátnőm, ismerősöm kapcsolatban volt 16-20 éves korig es nem akart mindenkit senki sem felpróbálni. Nekem is kapcsolatom volt ekkor, megy évig tartott, nyilván egy fiúval, aki szinten nem akart mindenkit megdgni.

Aki ilyen, az ilyen is marad, erre nem láttam ellenpéldát.

2022. aug. 7. 08:28
 10/13 anonim ***** válasza:
74%
16-20? Nem tudom hol élsz, 30-40 évesen is simán a kavarás, egoistáskodás megy. Persze nem minden férfi ilyen!! de ha ezeket a barátokat szereti...
2022. aug. 7. 09:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!