Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon elegem van. A párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elegem van. A párom semmit sem intéz el a ház körül, semmit sem javít, hozzáértő ismerősét nem hajlandó felhívni, miatta kell drága szakembert fizetnem?

Figyelt kérdés

A párom semmit sem tesz bele a háztartásba és a pasis munkákat, a szerelést sem végzi el, nem ért hozzá. Nem is azzal van a baj, hogy nem ért hozzá, hanem még a hozzáértő ismerősét sem hívja el, akit múltkor is 5 hónap kérlelés után hívott el.

Szerinte “minden jó úgy, ahogyan van”. Már besokkaltam és hívtam egy drágább szakembert. Tönkrement a wc, feljött a ragasztása, oldalt folyik ki a szennyvíz. Plusz az ajtó sem zárható, így ha valamelyikünk wc-zik egymást kell szagolnunk. Már elegem van! Ezért hívtam szakembert. Ő nem képes semmit elintézni, vagy spórolni nagyobb munkálatokra a ház körül. 1 éve felkéne újítanunk, mert lassan a cigányok szebben élnek, mint mi, de mindenre fontosabb neki a pénz. Azt mondja, hogy “jól van az úgy”. Konyhaszekrényből hullanak ki a fiókok, ezer éves járólap, a fürdőben lepereg a fal, 60-70 éves bútorok...sorolhatnám. Egyedül nem tudom felújítani ezt a házat ha ő nem segít.

Ház körül sem segít. Én főzök, természetesen az ósdi tűzhelyünkön, mosok, takarítok. Ráadásul kisbabát várok, nem hiányzik nekem a stressz, meg a plusz munka. Egyedül nem keresek annyit, hogy abból vigyem a házat, amikor ő elszórakozza a saját pénzét, most meg otthon is leszek majd a babával.

A szakítás szélén álltunk, aztán jött a baba, de megfontolgattam, hogy hazaköltözök a szüleimhez, gyerekestül. Aztán jön a bűntudat, mert a párom nem bánt, nem gonosz velem, csak irdatlan felelőtlen és lusta és nemtörődöm én meg ebbe kezdek belebetegedni. Unom, hogy nem haladunk a házzal, hogy úgy élünk, mint akik minden selejt bútort behordtak egy lelakott házba, hogy mindenhonnan én pucolom a mocskot és hogy semmi segítséget sem kapok.

2022. aug. 6. 17:15
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Azért ha az érzelmi részét nem is nézzük, Kérdező is ingyen lakik, szóval a szerelőt nyugodtan lehet közösen fizetni. De sajnos igazság az, hogy csak annak érdemes szülni, akit már lakva megismertél és összeházasodtatok. Az sem garancia a sírig tartó boldogságra, de aki a pénztárcáján nem akar osztozni, nem bízik benned annyira, ahhoz kötni magad még jobban és örökre egy gyerekkel...
2022. aug. 7. 07:38
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Igazából már tökmindegy, hogy kié a ház. Nem az a baj, hanem hogy úton van a gyerek, és azt már nem lehet visszacsinálni.

A kérdező annyit tehet, hogy elfogadja a helyzetet, és pofahúzogatás meg hiszti nélkül kihivja a szerelőt, aztán kifizeti. Berendezi a gyerekszobát önerőből. Mosolyogva felezgeti a költsegeket a gyes-ből, miközben a házimunka 100%-át csinálja kurwa szó nélkül. Elvégre nincs semmi baj a pasijával, csak igénytelen és felelőtlen, semmi felelősséget nem vállal, és lusta, mint a bivaly. Jó lesz az, egy életen át! Elvégre nem akkora szégyen egy ilyen trógerrel élni még pár évig, mint hazakullogni nagy hassal. Elvégre ez az egyetlen, ami az életben igazán számít: hogy mit gondolnak mások. Amíg fent lehet tartani a látszatot, hogy nagy szerelembe és boldogságba jön a pici babóca, addig ez mindent megaláztatást és munkát megér.

2022. aug. 7. 08:04
 23/24 A kérdező kommentje:

20-as, te honnan tudod, hogy egy híg fos? Mert nem az! Vannak problémáink, van ami zavar a páromban, tegnap a kelleténél jobban felidegesített, megesik.

Ma is tartom magam ahhoz, hogy neki is segíteni kéne és ILYEN téren igénytelen, de nem rossz ember.

Igen, még mindig dühös vagyok picit a páromra, részről jogos, amiket írtok,

A szennyvíz meg már nem folyik! Emiatt hívtam ki a szerelőt és ezen vesztünk össze. Mert szerinte felesleges volt. Sőt eddig is csak addig folyt, amíg lehúztuk a wc-t, de az azonnal fel lett törölve. Meg az egész házban tisztaság, rend van. Mert megcsinálom. Csak eléggé régi minden, nem szép. Járt már itt a védőnéni és nem szólt semmi rosszat. Ők nem azt nézik, hogy milyen modern egy ház. Nem fog rossz helyre érkezni a kisbabánk, mert az ő igényeit tökéletesen ki tudjuk elégíteni és sajnos a párom tudja, hogy én rendet, “otthont” teremtek, szóval emiatt ezért nem aggódik. A felújítás rész meg inkább minket, felnőtteket érint. Ennek inkább én szívom meg a levét. Egyszerűen az én lelki állapotomnak rossz ez.

Amin változtatni szeretnék az az, hogy ne csak én működjek a tisztaság fenntartása érdekében és a párom is adjon bele a ház szépítésébe.

2022. aug. 7. 12:00
 24/24 A kérdező kommentje:

23-Nem az a baj, hogy nem osztozik a pénztárcán..

Rezsi, kaja, egyebek közösen megy. Neki a fent említett dolgokra nincs igénye, azért nem, vagy húzott szájjal száll be a hasonló költségekbe. És ez zavar. Hogy mást akarunk ilyen téren, mások az igényeink és ebben hátráltat és nem érti, hogy én így rosszul érzem magamat.

2022. aug. 7. 12:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!