Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Nagyon elegem van. A párom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elegem van. A párom semmit sem intéz el a ház körül, semmit sem javít, hozzáértő ismerősét nem hajlandó felhívni, miatta kell drága szakembert fizetnem?

Figyelt kérdés

A párom semmit sem tesz bele a háztartásba és a pasis munkákat, a szerelést sem végzi el, nem ért hozzá. Nem is azzal van a baj, hogy nem ért hozzá, hanem még a hozzáértő ismerősét sem hívja el, akit múltkor is 5 hónap kérlelés után hívott el.

Szerinte “minden jó úgy, ahogyan van”. Már besokkaltam és hívtam egy drágább szakembert. Tönkrement a wc, feljött a ragasztása, oldalt folyik ki a szennyvíz. Plusz az ajtó sem zárható, így ha valamelyikünk wc-zik egymást kell szagolnunk. Már elegem van! Ezért hívtam szakembert. Ő nem képes semmit elintézni, vagy spórolni nagyobb munkálatokra a ház körül. 1 éve felkéne újítanunk, mert lassan a cigányok szebben élnek, mint mi, de mindenre fontosabb neki a pénz. Azt mondja, hogy “jól van az úgy”. Konyhaszekrényből hullanak ki a fiókok, ezer éves járólap, a fürdőben lepereg a fal, 60-70 éves bútorok...sorolhatnám. Egyedül nem tudom felújítani ezt a házat ha ő nem segít.

Ház körül sem segít. Én főzök, természetesen az ósdi tűzhelyünkön, mosok, takarítok. Ráadásul kisbabát várok, nem hiányzik nekem a stressz, meg a plusz munka. Egyedül nem keresek annyit, hogy abból vigyem a házat, amikor ő elszórakozza a saját pénzét, most meg otthon is leszek majd a babával.

A szakítás szélén álltunk, aztán jött a baba, de megfontolgattam, hogy hazaköltözök a szüleimhez, gyerekestül. Aztán jön a bűntudat, mert a párom nem bánt, nem gonosz velem, csak irdatlan felelőtlen és lusta és nemtörődöm én meg ebbe kezdek belebetegedni. Unom, hogy nem haladunk a házzal, hogy úgy élünk, mint akik minden selejt bútort behordtak egy lelakott házba, hogy mindenhonnan én pucolom a mocskot és hogy semmi segítséget sem kapok.

2022. aug. 6. 17:15
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
88%

Lehet nagy meglepetés lesz neked amit írok, de annak a babának nem kellett volna jönnie. Nem fog változni, nem lesz felújítva a lakás és nem is fog csinálni semmit a ház körül soha.

Ezt ha sikerül megértened, akkor egy lépést teszel a valóság felé. Hogy ezután mit csinálj, azt neked kell átgondolnod.

2022. aug. 6. 17:19
 2/24 anonim ***** válasza:
85%
Igen eleged van. A párod semmit sem intéz el a ház körül, semmit sem javít, ismerősét sem hajlandó felhívni, miatta kell drága szakembert fizetned.
2022. aug. 6. 17:20
 3/24 anonim válasza:
71%
Sajnálom kedves kérdező hogy ennyire lusta a párod. Sajnos tapasztalatból mondhatom hogy az ilyen ember nemfog megváltozni. Mégha esetleg akarna akkor talán, de így amiket leírsz valószínű hogy nem fog. Pedig összetehetné a kezét hogy ilyen párja van aki főz, mos, takarít, sajnos sok nő ezeket sem hajlandó elvégezni. De ha esetleg el is költöznél szüleidhez akkor se legyen bűntudatod, hiszen nem csak a bántalmazás számít egy rossz kapcsolatnak, hanem pontosan ez is egy mérgező dolog amit leírtál!
2022. aug. 6. 17:27
 4/24 A kérdező kommentje:

Én nagyonis a valóságban élek, tudom, hogy a nem fog ő megváltozni. Egyszerűen csak elegem van és kezdek depresszív lenni ezek miatt. Nem jutunk sehova, pedig nem minimálbérből élünk, de neki minden fontosabb, mint az, hogy szépítsük az otthonunkat, vagy levegye a házimunka terhét a vállamról.

El vagyok keseredve, nem tudom mit tegyek. De amúgy meg szeret...és lehet mondani, hogy ha szeretne, akkor segítene, de olyanban segít, hogy autóval cipel mindenhova, a munkahelyre, boltba, vagy meglep ezzel-azzal, de a ház körül analfabéta és nem is segít. Otthon is ezt látta, az apukája épp ilyen semmittevő, de ő legalább pénzzel támogatta az anyósomat és együtt mentek valamire, más megcsinálta a munkát, de nálunk ilyenre sincs rászánva.

Plusz magára sem ad olyan értelemben, hogy képes a 5 éves lyukas kabátját hordani. Amúgy tiszta, mosakszik, meg ilyennel nincs gond, de semmit sem ad a környezete, vagy az öltözéke megjelenésére, mert nem érdekli, “jól van az úgy” és szerinte én akarok túl sokat azzal, hogy szeretném kifestetni a fürdőt, megcsináltatni a wc/t, meg egy komplett konyhafelújítást.

2022. aug. 6. 17:31
 5/24 A kérdező kommentje:
Igen, 3-as megcsinálom, valóban, mert meg kell, más nem csinálja meg helyettem. Őszintén, ha a párom ügyeskedne a konyhában, én is szívesen letennék a főzésről, de valamit enni kell, rendelni meg nem lehet rendszeresen mert az egy vagyon!
2022. aug. 6. 17:33
 6/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha a férfi munkákat nem végzi el, akkor mosogathat!

Úgyis ez a fene nagy feminista világ van, kifordult szerepekkel, most prezentálhat.

Nekem leégne a pofámról a bőr, ha a ház körüli melókat nem csinálnám meg pasas létemre, mondjuk mosogatni is szoktam....

De nem is egy ilyen nőista nősoviniszta párom van, akit halál nem érdekelnek a női munkák.

Sajnos ha ezek nem érdeklik a párodat, nem fog megváltozni soha.

Vannak férfiasabb férfiak, nőiesebb nők.

2022. aug. 6. 17:34
 7/24 anonim ***** válasza:
79%
Miért kellett baba, pláne a szakítás szélén? Komolyan...
2022. aug. 6. 17:36
 8/24 A kérdező kommentje:

Ok. Nem csinálja meg a szerelést. De van egy ismerőse, aki aprópénzért szerelget hobbiból, őt is lusta felhívni, mert nem akar azzal törődni, hogy itthon fogadja. Na...ez ami felbőszít.

Mosogatni csak akkor mosogat ha nincs itthon. Főzni nem tud, takarítani meg...igazából rossz a térde, de nem annyira, hogy ne tudjon takarítani, csak hát erre fogja. Néha jó nagy marhának érzem magam, amiért ezeket megcsinálom.

2022. aug. 6. 17:39
 9/24 anonim ***** válasza:
100%
Kié a ház? És miért nem fizetitek ketten a szerelőt? Egyáltalán mért vállaltál gyereket olyannal, aki nem az anyaiakban nem közösködik? Majd a gyereket is csak te fizeted?
2022. aug. 6. 17:40
 10/24 A kérdező kommentje:

Ketten fizetjük. És ezen is mérgelődik. Mert ugye idehívtam. De azért hívtam ide, mert nem volt képes azt az ismerősét megkérni, ami negyed annyiért dolgozna!

Szóval, ezt ketten fizettük. De a nagyobb munkálatokra azt modnja, hogy felesleges, pl komplett konyhafelújítás, így oda nem akar beszállni. Nem az van, hogy elvárja, hogy újítassam fel, hanem ő fel sem akarja újítani, mert tojik rá! Mindig azzal jön, hogy itt is lehet főzni, meg kiszolgál minket ez a konyha is. Ez igaz. De a pofámról a bőr leszakad ha valakit be kell hívnom. Múltkor az utcánkban a cigányok elé volt kiszórva olyan konyhabútor, mint a miénk! Pont olyan!!! Ők is lecserélték, pedig ezek a tipikus, nem modern, tudjátokmilyen cigányok.

2022. aug. 6. 17:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!