Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Még meddig lesz ilyen drága...

Még meddig lesz ilyen drága az összes szakember?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 17. 20:14
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ez csak fokozódni fog.
2021. ápr. 17. 20:23
 2/10 anonim ***** válasza:
84%
Amig mindenkit nem egyetemre fognak kuldeni a szülei hanem szakembernek
2021. ápr. 17. 20:29
 3/10 anonim ***** válasza:
59%
Míg mesterséges lélegeztetésen tartják az építőipart. Halistennek hamarosan kidurran, már nagyon feszül.
2021. ápr. 17. 20:31
 4/10 anonim ***** válasza:
68%

Még jó sokáig.

Nem reális, hogy olcsóbban kezdenek dolgozni a szakemberek. Ha hirtelen megszunne a megrendeles állomány nagyobb része, akkor talán.

Azt viszont mindannyian érkeznénk, és akkor már mindegy volna, hogy drágán dolgoznak-e...

2021. ápr. 17. 22:15
 5/10 anonim ***** válasza:
*éreznénk
2021. ápr. 17. 22:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Ahogy #3 írja, amíg mesterségesen duzzasztják az építőipart és eleve a keresletet addig biztosan. De szerintem még egy jó pár évig így lesz szerintem
2021. ápr. 17. 22:43
 7/10 anonim ***** válasza:
52%

Ennyibe kerül mindenhol, sőt még drágább.

Szerintem inkább az a kérdés kulcsa, hogy te keresel keveset.

2021. ápr. 17. 23:42
 8/10 anonim ***** válasza:
Amint leállítják a csokot és a babavárót, csúnyán pofára fog esni mindenki.
2021. ápr. 18. 00:29
 9/10 anonim ***** válasza:
0%

Belenéztem a jósgömbömbe: 2042. október 26-án 17:32-ig.

A szakmunkát meg kell fizetni. Ha soknak tartod akkor csináld meg magad!

2021. ápr. 18. 06:39
 10/10 anonim ***** válasza:
50%

Sztem pedig időben egész biztosan véges dolog ez, mert épp az állami felhajtóerő miatt ennyire pofátlanok. Nem az egészséges verseny és fejlődés miatt drága, ráadásul a nagyresze szar munkat ad ki a kezéből. Amint változik a politikai irány (amire most már objektíven is van esély) és véget ér a penzosztas, visszarendeződik a piac. Tizedannyiba persze nem fog kerülni, de nem teheti meg a rohadek, hogy gány, kókány munkát végezzen.

A másik nagy tű ebbe a lufiba a hitelmoratórium vége lesz, aminek közvetve hatása lesz az építőiparra is. Sokan most a partvonalon várják, hogy ez végre bekövetkezzen, mert nem hajlandóak részt venni ebben az ámokfutásban főleg mióta felújítási támogatás is van... benne vagyok egy fb csoportban, többén írták, hogy most tavasszal nagy sopánkodva röpke 40%-ot emeltek az építőanyagon a kereskedők és ha már az anyag drágább lett, akkor a szaki is már úgy gondolta, hogy akkor hasrautesszeruen emel még ő is a díján, úgyis kifizetik a barmok. Na, ennek kell véget érnie, de halistennek már gyülekeznek a felhők, alig várom. Nem azért dolgozok és keresek sokat meg gyűjtögetek, hogy minden pénzem ezeknek a trógereknek adjam, meg mit nem...

2021. ápr. 18. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!