Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire gáz, ha egy már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, ha egy már nem fiatal, nem gyerek 30 as férfi, a nyaralás összegét minden éven valamilyen más cuccba invesztálja bele? Pl 250e ezer/fő, abból nyáron új bútort, v új telefont, laptopot vesz. Szerencsére nincs nőm, aki számon kérné.

Figyelt kérdés

Nők! Kiraknátok mint macskát...

Én szeretem ha szűk 1 havi fizumból olyan dolgot veszek, ami évekig (3-4 biztosan) ott lesz és használható és semmibe sem nézem a nyaralást, ami elmúlik, csak egy emlék. 37 F.

2022. aug. 4. 19:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha kriptóba raknál ennyit, már 250 milliód lenne
2022. aug. 4. 23:56
 22/25 anonim ***** válasza:
0%

"csak hát 5/4 nő utazásmániás az ismerősi körben is"

A te korosztalyod annyira nem, inkabb a korai huszasok, vagyis a Nyilas Pluto generacio.....

38F incel

2022. aug. 5. 01:22
 23/25 anonim ***** válasza:

Neked ez okoz örömet màsnak meg màs.

Nekem a laptop olyan ha müködik akkor màr megfelel. Funkciòt ellàtja.

2022. aug. 5. 12:28
 24/25 A kérdező kommentje:
jaja, kinek mi.
2022. aug. 5. 13:34
 25/25 anonim ***** válasza:

Mindenki arra költi a pénzét, amire szeretné. Ha neked ez így felel meg, szíved joga, de nem értem, hogy hogyan jössz ahhoz, hogy másokat ekézz azért, mert nem a te értékrended szerint szeretnének élni. Nekem például az utazás az életem, a barátomnak szintén, együtt utazunk, és így vagyunk boldogok.

Ha te otthon szeretsz ülni a frissen vásárolt értéktárgyaid között, és így boldog vagy, akkor gyere össze olyan lánnyal, akinek szintén ez a prioritás.

2022. aug. 6. 11:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!