Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Valaki tud tanácsot adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Az van hogy pár napja költöztem el anyukáméktól a barátomhoz. 19 éves lány vagyok és nagyon buntudatom van mivel már nem fog járni gyerek tartás és azt mondák hogy ez miatt nem tudják fizetni a házat én viszont nem tudok mit csinálni ha visszamegyek a baratom szakít velem és nem akarok még több csalódást okozni, anyum mondta is ha változok megszakítja velem a kapcsolatot.. nem szeretném ha miattam esne valami baja vagy nem szeretnék fájdalmat okozni senkinek. Fogalmam sincs mit tegyek vagy folytassam az érettségit jelenleg dolgozok és kezdő vagyok de fogalmam sincs mit tegyek egész nap stresszelek és sokat sírok, valaki tudna segíteni vagy tanácsot adni?

2022. júl. 12. 22:28
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Rossz is volt otthon meg baratommal is sokat veszekedtem keveset tudtunk találkozni
2022. júl. 12. 22:44
 12/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát ez így tényleg nem stabil, nem lesz ebből semmi. Éhen haltok kb.
2022. júl. 12. 22:46
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Maradjunk annyiban, hogy se anyukád, se a pasid nem normális. Így is, úgy is meg fogod szívni.
2022. júl. 12. 22:47
 14/25 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem amire te gondolsz, az a családi pótlék.

De egyébként miért koltoztel el a barátodhoz?

Hány éves, mióta vagytok együtt, ő dolgozik? Az iskolát semmiképp ne hagyd abba, egy érettségi legyen meg, mert ezzel fogsz tudni szakmát tanulni később. Az érettségi a MINIMUM!!!

24N

15/25 A kérdező kommentje:
Pont ez a bajom
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Hát én azt javasolnám, hogy maradj otthon, érettségizz le.

Az a pasi meg felejtős. Az együttélés csak plusz konfliktus lesz, ha már most veszekedés meg ultimátumok vannak, akkor ez csak romlani fog.

Az anyóssal együtt lakni se lesz ép rózsás, és 19 évesen az a munka annyira nem fix ám, én tuti nem alapoznék rá egzisztenciát, pláne egy ilyen instabil kapcsolatban.

Anyádékat viseld el amíg meg lesz az érettségid, addig spórolj, aztán dobbants.

Pasiból meg akad jobb is.

2022. júl. 12. 22:49
 17/25 A kérdező kommentje:
Gyerektartás nem családi… mármint igazán mindkettő mert ugye ha dolgozok egyik sem jár… azt gondoltam itt jobb lesz de igazán már én sem tudom 😔 másfél éve vagyunk együtt, nem dolgozik de elvileg fog legalább is azt mondja, tudom hogy kellene az érettségi..
2022. júl. 12. 22:49
 18/25 anonim ***** válasza:
76%

Elváltak a szüleid ? Akkor gyerek tartás.

Családi pótlék meg 16 éves korig jár.

2022. júl. 12. 22:56
 19/25 anonim ***** válasza:
93%

Gondolkozzál már! A pasid nem is dolgozik! Mégis miből mennétek el 1 hónap múlva albérletbe? Van fogalmad róla, mennyi csak a kaució? Annyi változik, hogy ezentúl nem a saját anyád fog dirigálni, hanem valaki másé. Plusz még a pasid is. Az hogy most van munkád az annak köszönhető, hogy nyárra a plusz forgalom miatt előszeretettel vesznek fel kihasználható fiatalokat. Érettségi nélkül sz@rt se fogsz elérni sehol, és kb. életed végéig kiszolgáltatott leszel valakinek. Mondjuk gondolom, már nyár végére terhes leszel és lefialsz anyósékhoz, borítékolva ezzel, hogy soha ne tudj normális életet kezdeni.

2022. júl. 12. 22:58
 20/25 anonim ***** válasza:
40%
Dzerintem mond a pasidnak hogy 6-8 ezer egy szopás, 10-12 egy dugás. Ha heti egy pipa, meg egy dugást fizet, akkor simán minden ki fog jönni.Pénz is lessz, meg jó is lesz mindenkinek😉
2022. júl. 12. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!