Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki tud tanácsot adni?
Szerintem amire te gondolsz, az a családi pótlék.
De egyébként miért koltoztel el a barátodhoz?
Hány éves, mióta vagytok együtt, ő dolgozik? Az iskolát semmiképp ne hagyd abba, egy érettségi legyen meg, mert ezzel fogsz tudni szakmát tanulni később. Az érettségi a MINIMUM!!!
24N
Hát én azt javasolnám, hogy maradj otthon, érettségizz le.
Az a pasi meg felejtős. Az együttélés csak plusz konfliktus lesz, ha már most veszekedés meg ultimátumok vannak, akkor ez csak romlani fog.
Az anyóssal együtt lakni se lesz ép rózsás, és 19 évesen az a munka annyira nem fix ám, én tuti nem alapoznék rá egzisztenciát, pláne egy ilyen instabil kapcsolatban.
Anyádékat viseld el amíg meg lesz az érettségid, addig spórolj, aztán dobbants.
Pasiból meg akad jobb is.
Elváltak a szüleid ? Akkor gyerek tartás.
Családi pótlék meg 16 éves korig jár.
Gondolkozzál már! A pasid nem is dolgozik! Mégis miből mennétek el 1 hónap múlva albérletbe? Van fogalmad róla, mennyi csak a kaució? Annyi változik, hogy ezentúl nem a saját anyád fog dirigálni, hanem valaki másé. Plusz még a pasid is. Az hogy most van munkád az annak köszönhető, hogy nyárra a plusz forgalom miatt előszeretettel vesznek fel kihasználható fiatalokat. Érettségi nélkül sz@rt se fogsz elérni sehol, és kb. életed végéig kiszolgáltatott leszel valakinek. Mondjuk gondolom, már nyár végére terhes leszel és lefialsz anyósékhoz, borítékolva ezzel, hogy soha ne tudj normális életet kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!