Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Valaki tud tanácsot adni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valaki tud tanácsot adni?

Figyelt kérdés
Az van hogy pár napja költöztem el anyukáméktól a barátomhoz. 19 éves lány vagyok és nagyon buntudatom van mivel már nem fog járni gyerek tartás és azt mondák hogy ez miatt nem tudják fizetni a házat én viszont nem tudok mit csinálni ha visszamegyek a baratom szakít velem és nem akarok még több csalódást okozni, anyum mondta is ha változok megszakítja velem a kapcsolatot.. nem szeretném ha miattam esne valami baja vagy nem szeretnék fájdalmat okozni senkinek. Fogalmam sincs mit tegyek vagy folytassam az érettségit jelenleg dolgozok és kezdő vagyok de fogalmam sincs mit tegyek egész nap stresszelek és sokat sírok, valaki tudna segíteni vagy tanácsot adni?

2022. júl. 12. 22:28
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Gyerek tartás?
2022. júl. 12. 22:33
 2/25 A kérdező kommentje:
Igen, mert még iskolába jártam és ilyenkor még jár
2022. júl. 12. 22:34
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Elég kamu szaga van ennek anyukád részéről, hogy azért ne tudnának fizetni valamit, mert nem jár gyerektartás ami alapból nem egy nagy összeg.

"jelenleg dolgozok "

Így tudnál neki anyagilag segíteni.

De nekem ez kicsit olyan, hogy mindkét fél részéről ott van egy parányi érzelmi manipuláció ami nem szép dolog.

2022. júl. 12. 22:35
 4/25 anonim ***** válasza:
95%
Csak azért kérdem, mert normál esetben az már nem is jár utánad.
2022. júl. 12. 22:35
 5/25 anonim ***** válasza:
100%
Jah hogy még középsuli.
2022. júl. 12. 22:36
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy meg nem mindegy? Nem a te hibád, pár hónap és amúgy se kapnának utánad semmit. Anyád nem normális, ha ezért téged hibáztat. Amúgy is azt a pénzt RÁD kellene fordítania, azért kapja.
2022. júl. 12. 22:37
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
Sose leszel boldog olyan férfi mellett, aki el akar szakítani a családodtól, barátaidtól. 19 évesen szerintem korai érettségi nélkül elköltözni, miért tetted? Ennyire rossz volt otthon, avagy zsarolt a barátod? Úgy gondolod boldog lehetsz egy ilyen férfi mellett? Ő hány éves?
2022. júl. 12. 22:40
 8/25 A kérdező kommentje:
Azért jár mert szakma utáni érettségi és mivel ez “felsőbb” tanulás tehát nem egyenlő a szakmával tovabbtanulasnak számít.
2022. júl. 12. 22:40
 9/25 anonim ***** válasza:
85%

Na ácsi, szóval a barátodnál albiban vagy sajátban lesztek?

A barátod szakítana, ha nem laksz vele? Vagy azért, mert aláírtatok egy bérleti szerződést amire egyedül neki nem telik?

Hány éves ez a pasi? Dolgozik? Vagy az anyjáékhoz költöznél?

Otthon fizetsz lakbért? Vagy csak a gyerektartás van?

2022. júl. 12. 22:42
 10/25 A kérdező kommentje:
Úgy lenne hogy most anyukájánál leszek egy hónapot elvileg és utána albérlet, 19 éves és még nincs munkahelye
2022. júl. 12. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!