Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan osszátok meg a szülőkne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan osszátok meg a szülőknek vett nagyobb ajándék összegét?

Figyelt kérdés

Nagyobb ajándék amit kerek szülinapra vagy házasságira szántok.

Leírom mert sajnos nem egyértelmű sokaknak h olyanoktól kérdezem akiknek élnek a szülei,tartják a kapcsolatot velük, jó a viszonyuk és szoktak ajándékozni és nem több száz kmre élnek egymástóĺ.

Együtt élő pároknál akik kulon kasszán vannak hogy osztják el..

2022. júl. 12. 15:31
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A saját szüleimnek én veszek, a párom szüleinek a párom.
2022. júl. 12. 15:32
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanaz, mint elsőnél, mindenki a saját szüleinek vásárol, de amúgy közös ajándéknak számít.
2022. júl. 12. 15:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ajándékot mindketten a saját pénzünkből fizetjük, mindegy hogy kinek és milyen alkalomra.
2022. júl. 12. 15:42
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát,ne haragudj, de ez így nagyon hülyén hangzik. Ha magamnak saját pénzből veszek valamit, nem közösen a pasimmal, akkor elég fura lenne, ha anyámnak meg ő (is) beleadna. Szerintem egyértelmű, ha külön kassza, akkor ilyenkor is külön, vagyis mindenki a saját szüleiét fizeti.
2022. júl. 12. 16:25
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Mi úgy vagyunk külön kasszán, hogy kb már lassan közösen leszünk, annyira mindegy, hogy melyikünk vesz mit. A barátom talált múltkor apámnak egy jó ajándékot és meg is vette, nem cseszekedett ilyenen, hogy most melyikünk pénze. Mind a ketten költünk egymás igényeire, egyikünk keresete se kevés, hogy gond legyen belőle.

Szerintem ez azon múlik, hogy ti hol tartotok a kapcsolatban és esetleg megszorítana-e az adott ajándék, holott nem is a te szülődről van szó. Ha egymagad nem tudnád fizetni külön kasszán mondjuk a saját szülődét, akkor kicsit úgy ciki, hogy a párod miatt akarsz mondjuk drágább ajándékot venni, mert vele együtt megteheted.

2022. júl. 12. 16:39
 6/7 anonim ***** válasza:
ahgoy az első
2022. júl. 12. 16:41
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Mi is úgy szoktuk, hogy mindenki megveszi a saját családtagjai ajándékát, de együtt adjuk oda. Így nincs abból se baj, ha én valami szokásosnál nagyobb értékűt adnék, ő meg annak a felét már nem szívesen adná bele. Szerintem így a legegyszerűbb és legigazságosabb, amíg külön kasszán vagytok.
2022. júl. 12. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!