Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mennyire szakit el egymástól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szakit el egymástól a pároddal a munkátok?

Figyelt kérdés
Nálunk van hogy mire hazaér én fekszem mert korán kelek reggel, vagy van hogy én dolgozok hvgn ő megy szüleihez (ott alszik), vagy van h 2v3 napig max pár mondat messengeren, vagy egy puszi otthon és ennyi. Sokszor van h mire ő kel èn már dolgozok, vagy mikor én később kelek ő indul dolgozni..
2022. júl. 8. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Mi mindketten itthonról dolgozunk. Én teljesen, ő heti 3 napban, de gyakran azon a kettőn sem jár be. Mióta együtt vagyunk, úgy élünk majdnem, mint az ikrek.
2022. júl. 8. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Brutálisan

-Nem egyszer végez hajnalban.

Ilyenkor elvárja hogy felkeljek, egyek abbol amit joszivvel nekem hozott es esetleg feltékenységi balhekat is rendez, szexelni kell, mert ha nem akkor szerinte megcsaltam. Ő hajnalban teljesen ugy van, mintha nappal lenne, alig várom hogy aludjon már végre. Es nyugtato teákkal várom haza meg ilyenek..

- hetkoznap lehet vele szórakozni ejszaka vagy kikapcsolni, mert hétvégékre valahogy rendesen beosztatja magát hajnalokig is dolgozni(valszeg ugy magasabb a fizu), hétkoznap irtó kellemetlen nekem a buli meg másnapi fáradtság mig ő aludhat ugyan en nem.

De felkel velem, erre ott tartunk, hogy mindenki ki van merulve, nemcsak en hétkoznaponként.

- hétvégente mikor én érnék rá mindenre szórakozás stb, vagy nekem lenne aktuális ő bezzeg sehol nincs mert dolgozik, én egyedul, nélküle "nem mehetek"

- rendszer nincs. Ejszakai élet random 1-2 napok valamelyik hetkoznap, soha nem fixen. Amikre hulla fáradtan indulok neki.

Kiirtam kerdest is már errol hogyan lehet élni olyannal aki ejszaka jön haza vagy akkor "él", en meg nappal "élek" illetve élnék éjszaka aludnék.

Nem tudom miket valaszoltak, de nem is számít már, befejezem vele.

2022. júl. 8. 17:57
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
*És a hétköznaponként vannak szabadnapjai persze amikor nekem dolgoznom kellene. Meg szerencse hogy rugalmas munkám van es simán lecsalok 1-2 hetköznapokat, de ez csak most van.
2022. júl. 8. 18:02
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
Eléggé. Párom ugyan heti 5 napot dolgozik,de eléggé össze vissza vannak a pihenőnapok elosztva a héten. Én meg hát hagyjuk. Szezonba nekem fél év körülbelül úgy néz ki, hogy lényegében 7/7. Nekem is elég random vannak hébe hóba pihenőnapjaim, és a legritkább esetben esik egy napra az övével. Legtöbbször jön velem munkábaba a pihenőnapján,hogy addig is együtt legyünk,de olyankor igyekszem rövidíteni a napjaimat amennyire tudom. Elég tré,de ezt hozta a csodásan alakuló világunk, és a nagy terveink egyszerre
2022. júl. 8. 18:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem gáz, szerencsére van egy fix, állandó nappalos beosztásom, neki is. Csak sajnos egyéb tényezők ellenünk dolgoznak.
2022. júl. 8. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!