Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párunkat tényleg nem lehet felindulásból leidiótázni?
Figyelt kérdés
A barátommal hazaértünk és mindkettőnknek nagyon kellett pisilni. A barátomnak úgy, hogy nem bírta megvárni a liftet, hanem felrohant. Amikor felértem, a párom épp akkor rohant be a lakásba és becsapta az ajtót az orrom előtt. Kinyitottam kulccsal, berohantam a fürdőbe és akkor a párom már a kezét mosta. Mondtam neki, hogy egy idióta és azonnal elkezdtem vetkőzni, de a jumpsuitom cipzárja beakadt. Megkértem a barátomat, hogy segítsen nekem és mondta hogy úgy tűnik, ez meghaladja a szellemi képességét. Ott állt karba tett kézzel és végignézte ahogy bepisilek, csak azért, mert idiótának hívtam. Csak utána segített és közben ilyeneket mondott, hogy talán az idióta az aki nem tudja levenni a ruháját segítség nélkül. Normális, hogy egy férfi ennyire érzékeny legyen?2022. jún. 27. 15:34
11/18 anonim válasza:
Jaj amúgy volt egy videó ami eszembe jutott a tizes kommentjéről. Állt a sorban egy idős pasi és a mögötteálló fiatallal elkezdett veszekedni. Az idős pasi sorrakerült és akkor derült ki hogy nincs elég pénze és megkérte a fiatalt hogy adjon neki pénzt. Na a fiatal is úgy reagált ahogy a kérdező pasija. Régen ez szenzáció volt, kár hogy nem emlékszem a címére, belinkeltem volna.
12/18 anonim válasza:
Már megint a pisifétis. Nézz inkább videokat erről, ember.
13/18 FoxtrotLidérc válasza:
B*ssz*meg! Itt röhögök a metrón... 😆😆😆😆 Hogy lehettek ennyire kicsinyesek egymással? De most komolyan!
14/18 anonim válasza:
Ha vki meg is sertodik, azért ez durva. A sértettség es a bosszu nem egyszintű.
Nem egy törődő empatikus tipus az biztos.
15/18 anonim válasza:
Senkit nem lehet felindulásból leidiótázni.
17/18 anonim válasza:
Mondjuk engem egyszer idiótáztál volna le, sose láttál volna többet. Van ami nem fér bele a párkapcsolatba. Pl egymás szidàsa kontrollálatlanul. Ezen a szinten már meg van baszva az egész.
18/18 anonim válasza:
Engem mondjuk érdekelne hogy a pasi miért csapta be a csaj előtt az ajtót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!