Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A párunkat tényleg nem lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párunkat tényleg nem lehet felindulásból leidiótázni?

Figyelt kérdés
A barátommal hazaértünk és mindkettőnknek nagyon kellett pisilni. A barátomnak úgy, hogy nem bírta megvárni a liftet, hanem felrohant. Amikor felértem, a párom épp akkor rohant be a lakásba és becsapta az ajtót az orrom előtt. Kinyitottam kulccsal, berohantam a fürdőbe és akkor a párom már a kezét mosta. Mondtam neki, hogy egy idióta és azonnal elkezdtem vetkőzni, de a jumpsuitom cipzárja beakadt. Megkértem a barátomat, hogy segítsen nekem és mondta hogy úgy tűnik, ez meghaladja a szellemi képességét. Ott állt karba tett kézzel és végignézte ahogy bepisilek, csak azért, mert idiótának hívtam. Csak utána segített és közben ilyeneket mondott, hogy talán az idióta az aki nem tudja levenni a ruháját segítség nélkül. Normális, hogy egy férfi ennyire érzékeny legyen?
2022. jún. 27. 15:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
85%
Van aki érzékeny, van aki nem. Engem nem hat meg, főleg ha jogos de úgy tűnik ő nehezen viseli.
2022. jún. 27. 15:36
 2/18 anonim ***** válasza:
15%
Pont ugyan ezt csináltam én is a barátnőmmel. Meg is tanulta hogy a szavakkal csak okosan
2022. jún. 27. 15:41
 3/18 anonim ***** válasza:
78%
Pont összeilletek. Megérdemlitek egymást. Tényleg idióták vagytok.
2022. jún. 27. 15:42
 4/18 anonim ***** válasza:
94%
Fú b+... Ez már komolyan annyira alja, hogy tényleg nem tudok mit mondani.
2022. jún. 27. 15:47
 5/18 anonim ***** válasza:
70%

#2 Barátnőd se volt még soha, miről beszélsz? :D

Nem, nem normális, de te sem, hogy ilyen idiótákra pazarlod a drága időd.

2022. jún. 27. 15:48
 6/18 anonim ***** válasza:
88%
Nem lehet, tök mindegy a neme.
2022. jún. 27. 15:49
 7/18 anonim ***** válasza:
84%
Ez valami pisifétises kérdés, álcázva a felnőtt kapcsolatok rovatba?
2022. jún. 27. 15:50
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Mindketten járjatok dühkezelési tréningre!
2022. jún. 27. 16:04
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
Függ a hangsúlytól is. Ha "játékos" verseny volt a wcért, és ilyen szellemben mondtad neki, hogy idióta, és tényleg nem kamu a kérdés, akkor szerintem az idióta mellé még egy f*sz is.
2022. jún. 27. 16:05
 10/18 anonim ***** válasza:
65%
Te ok nélkül leidiótáztad, ő meg bosszúból végignézte ahogy idióta helyzetbe hoztad magad. Szerintem összeilletek.
2022. jún. 27. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!