Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan oldottad már meg ha párod külsőre nagyon megváltozott?
8éves kapcsolat a miénk. Sajnos barátnőmben egyre inkább csak egy duci " vlkit" látok.
153cm és 66kg de mikor össze jöttünk csak 56kg volt az jól állt neki.
Sajnos hiába élünk együtt, nem hat rá semmi. Az orvosi utasításokat többé kevésbé tartja.
A baj ha hazalátogat abba az igénytelen, hót' egyszerű közegbe jön vissza ahol minden mindegy..
Szerintem hagyd békén, majd talál egy normális férfit helyetted…
10 kg???
Most komolyan???
Ennem ellenére is simán el tudom képzelni, hogy nem duci, csak te tartod annak.
Nyilvànvaló, hogy sekélyes vagy és nem szereted.
Mi lenne, ha betegség vagy terhesség alatt hízna ennyit vagy többet?
Mert a 10kg nagyon nem a tragédia kategória.
10kg nem a világvége, nem zavarna, ha szeretem.
Minek vagytok együtt, ha te nyilvánvalóan nem? 8 év után már a feleségednek kellene lennie, és gyerekeitek lehetnének, nem itt kellene tartanotok.
Gyanús vagy te nekem, nem te vagy a látássérült, aki a szülei boltjában besegít, és minden baja van a 2 helyen dolgozó barátnőjével?
153/66 az duci.
Őszintén, én sem örülnék, ha a párom hirtelen az eddigi sportos és izmos alakját sörhasra meg aputestre cserélné, mivel ez nem tetszik, taszít.
Sportoltok valamit? Esetleg együtt edzeni nem lehet opció?
Ülj le, 1-es!😂
Mert mindenki femináci, akinek van önérzete.
Incelkedj máshol.
Barátom 4 ev alatt hizott meg. Csak röhögtünk neha a rengő hasán furdesnel es ennyi.
Amugy is edzesben tartja a munka
Amugy a ferfiak 40 korul minimum 2 szer akkorák lesznek mint amilyenek 20 évesen voltak. Ez ilyen.
Csak ők ugyanez miatt kidobjak csalják a sajat parjukat. Egy nő meg nem.
Hiába mondom azt pl h este 9 körül már ne egyen mondjuk 2 csokis pudingot vagy próbáljon kevesebbet vacsizni ha későn ér haza..mert persze könnyebben ragad rá a kiló hisz ha későn vacsizik utána nem sokra rá megy aludni.
Ezek nem nagy dolgok de erre se figyel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!