Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavaró lenne Neked?
Figyelt kérdés
Párom egyszerűen a WC körül éli az életét. Tudom hozzá tartozik az élethez amit ott intéz az ember ezzel nincs baj.
Reggel eltököli ott az időt, fél órát minimum eltölt a wcn mobilozik bambul.
Minden programot úgy kell bekalkulálni h előtte min félóra wcn neki h erre is legyen idő.
Sokszor úgy kell szólni neki h siess már mert 10perc múlva indulni kéne, ( és mondjuk még én is elmennék gyorsan mosdóba, de ő már 30perce bent ül)
Sokszor ő előtte kell kelni ( ha mondjuk egy időben kelünk)h el tudjak menni mosdóba vagy mondjuk ráérnénk kelni 7kor h mondjuk fél8kor indulni tudjunk, de miatta kb negyed 7-kor kell kelni a WC-s szokásai miatt
2022. jún. 18. 09:01
11/16 anonim válasza:
Nem panelben kéne tengődni hanem egy kétszintes házban. Szintenként egy fürdő és wc. Problem solved.
12/16 anonim válasza:
Apám volt ilyen, engem idegesített. Férjem szerencsére lerendezi 5 perc alatt.
14/16 anonim válasza:
Én párom is fél órákat ül a wc-n, általában csak napi egyszer, de van, hogy kétszer. Igazából nagy problémám nincs belőle, szimplán csak nem értem, hogy mihez kell fél óra, ráadásul minden alkalommal.
15/16 A kérdező kommentje:
Akárhova megyünk vagy indulunk az biztos h bele kell kalkulálni azt h 40percet ül a wcn. Persze h indulás előtt elmegy az ember wcre de nem 40percig
2022. jún. 19. 15:05
16/16 anonim válasza:
Egyeztessetek. Amíg te a fürdőszobában vagy, addig ő telefonozzon a szobában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!