Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
40 év feletti nők mi zavaró legjobban vagy szeretnétek elkerülni?
A kérdés azokhoz is szól akik régóta elnek tartós kapcsolatban vagy házasságban, meg azokhoz is akik pàrt keresnek.
1) Ne igyon alkoholt minden este/ nap
2) Ne dohanyozzon allandoan
3) Ne legyen igénytelen adjon magára, ápoltság,sport, ne legyen sörhasa kopaszodás
4) Ne legyen dögunalmas vele intelektualisan , ne csak a tvt bámulja
5) Ne legyen lusta pénzt előteremteni, ne legyen anyagi bizonytalanság
6) Ne csaljon meg,ne csörgess a nyàlàt fiatalabb nőkre
7) Ne legyen bunkó, arrogáns
8) Ne legyen sunyi
9) Ne kerülje a hazimelot és a gyereknevelest
10) Ne legyen az ágyban unalmas,monoton
1 Nagyon fontos.
2 Nagyon fontos.
3 Valamennyire adjon magára.
4 Nem baj.
5 Nagyon fontos.
6 Mindegyik megnézi a fiatalabb nőket.
7 Attól függ kivel.
8 Szinte mindegyik az ebben a korban.
9 Nem baj, ha kerüli, de segítsen be.
10 Az nem baj.
Erre én is kíváncsi vagyok.
Egyébiránt tapasztalatom szerint az 5. parancsolat megtartásával elkerülhető a kárhozat: ha lazsnakszám hordod haza a tépést, minden meg van bocsájtva.
44F.
Mind a 10 fontos
Alkoholista volt az apam nalam ez kizaro ok ahogy a dohanyzas is! Ilyen pasival ossze sem jovok.
Ami nalam plusz a nyitotsag. A fejlodesre valo igeny.
Belegondoltam h milyen az mikor kt fiatal huszonéves osszejon osszehazasodnak mindegyik csinos vonzó jól néz ki. Aztán meg jön az átalakulás kiabrandulas.
Amire anyjuk apjuk nem készítette fel a lányokat fiúkat.Jo tudom nem minden kapcsolat megy el rossz irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!