Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom tiszteletlenül beszél velem, mintha a kutyája lennék. Ezt meddig tűrjem még? (26/L)
Együtt lakunk a barátommal már 1 éve(Ő 25 éves). 2 éve vagyunk együtt és a kapcsolatunk elején pár hónap után én szakítottam és elkezdtem mással randizni, ami azóta is egy tüske benne, bár állítólag megbocsátotta. Utána újra összejöttünk, mert rájöttem, hogy őt szeretem és hiba volt szakítani és össze is költözünk. Azt hittem megbocsátott, de most 2 év után úgy tűnik nekem, hogy nem is szeret már már. én 180 ezret keresek egy hónapban, ő kb. egymilliót, tehát nyilván ő sokkal több mindent fizet, sőt a dolgok 90 %-át ő fizeti. Erre például ő ma reggel elkezdett üvöltözni, hogy lehet választani, vagy többet adok a dolgokba, vagy költözzek el.Miért vásárolok annyi ruhát, meg fodrász és hasonlók, ahelyett, hogy inkább ezeket a bevásárlásba adnám. Ez körülbelül a 6. ilyen károgása volt undorító stílusban a héten.
Őszintén még ha valamilyen szinten igaza is van ebben, akkor is ez a hányingerkeltő stílus, ahogy előadja egyáltalán nem hat meg, sőt nemhogy a bevásárlástól de az egész kapcsolattól elveszi a kedvem.
Ma reggel is, alig nyitom ki a szemem és üvöltözik. Meg közli, hogy menjek, ahhoz a csávóhoz, aki miatt anno szakítottam.(Tehát ez sem volt igaz, hogy ezt megbocsátotta, akkor miért nem lehetett szakítani?)
Hát őszintén szólva szerintem megfogadom a tanácsát és szépen elhúzok a vérbe, mert velem senki nem fog úgy beszélni mintha a seggéből rángatott volna ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!